שאלות על "וויליאם". לטיפולכם:

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
שאלות על "וויליאם". לטיפולכם:

1) ג'פרי ספנדר ומאלדר אחים למחצה. אם כן כיצד בדיקות הדי אן איי של שניהם תואמים בהתאמה מושלמת? כיצד חשבו בוודאות שזהו מאלדר? הרי לשני אחים, אפילו מאותם הורים, אין די אן איי זהה לחלוטין, לא? 2) כיצד ג'פרי ספנדר הצטלק בכל גופו? מילא בפרצוף הוא קיבל ירייה, אבל בכל שאר הגוף, מה? האם אכן נעשו עליו ניסויים כפי שהיו רגעים בהם הוא נזכר בהם? אם כן - על ידי מי? ולאיזו תכלית ומטרה? 3) מהיכן ידע על החומר שיכול להציל את וויליאם, שאותו הוא הזריק לו? לכאורה הוא כלל לא אמור לדעת על החיילי על, כי הם לא היו בתקופה של העונה החמישית ולא הזכירו אותם. ייתכן שאביו גילה לו על הפרוייקט ולא עדכנו אותנו - הצופים? 4) הוא אמר שהוא רצה לנקום במאלדר כי הוא שנא אותו. הבעיה שלפני מותו של ספנדר - הוא דווקא החל להאמין למאלדר, ואף התעקש שתיקי האיקס יחזרו אליו (וזו הסיבה שאבא שלו הרג אותו - כי הוא בגד באמון שלו ונטש את הדרך שלו לטובת הדרך של מאלדר). כיצד דבריו אז מתיישבים עם דבריו בפרק "וויליאם". זהו. מחכה לתפרונותיכם.

אני לא שירלי אני חן...

פשוט אין לי כוח להחליף את השם ..... כל מה שאני יודעת שלפי פרק הסיום אבא של מאלדר ידע טוב מאוד על הפרוייקט והוא אפילו השתתף בו הוא מכר את הבת שלו לחייזרים באיזה עסקה והם חטפו אותה לפי העסקה הזאת....והבן החורג האח של מאלדר הוא מקשר של נישאוים והואא חצי חייזר גם כן כי הוא נולד אחרי שאבא של מאלדר יצר עסקה עם אותם חייזרים כל זה היה בקונספירציה של הממשלה להסתיר ולכסות את החייזרים שרוצים לשעבד אותנו והם חיים מתחת לאדמה....... אבא של מאלדר ידע בפירוש שמאלדר יהיה סוכן fbi והוא יעסוק בקונספירציה הזאת ויטיח אותה בפני הממשלה,הסוכנת ואנשים אחרים כי היה איזה פרק שהראו שמתחת לשם של אבא שלו היה את השם של מאלדר באחד התיקים בסוכנת של הfbi. איך זה שיש להם אותו דם אין לי מושג זה באמת נורא מעניין.....על האח החורג אני בקושי יודעת משהו אבל אני כן יודעת שהאח החורג של מאלדר ידע על העסקה שאבא שלו יצר עם חייזרים או ממשלה או משהו כזה

hrgo

New member
מישהו יכול לענות על השאלות ששאלתי

לעיל?

תשובות

הקטע עם הדי אן איי נשאר לא מוסבר ואין לי תשובה לגביו. נעשו על ג'פרי ניסויים ע"י אותם חברי קנוניה ממשלתית. ניסויים במטרה להפוך אותו לחייל על (ואולי לא, אני לא כל כך בטוח...) ןמכאן הצלקות. בזמן שנערכו עליו הניסויים הוא למד על חיילי העל וכך ידע על החומר שאותו הזריק לויליאם. הוא לא רצה לנקום במאלדר אלא רצה לנקום באביו ולכן הרס את התוכנית שלו.

למעלה