שאלות על חוזה עם DJ

שאלות על חוזה עם DJ

אי"ה, ביום ג´ אנחנו נפגשים לראשונה עם המיועד... בהתבסס על שאלות שהוצעו פה, אני מציגה את רשימת ה-? שלי, ואשמח לקבל עוד רעיונות בהתבסס על נסיונכן/ם העשיר... 1. סגנון עבודה - דיבור או לא, מוזיקה שכן ומוזיקה שלא, שירים מיוחדים. 2. סיכום מפורש של האירוע - תאריך, מיקום, שעת הגעה, שעת סיום, מי מגיע ומי מחליף במידת הצורך. 3. ציוד וציוד גיבוי, מתי מגיע הציוד ומי מביא. 4. תשלום ותנאי תשלום. האם יש עוד דברים חשובים ??? ממה צריך לחשוש ? עד כמה אפשר להתמקח ועל מה ? - אני ממש (כמו שאומרת חברה שלי) בורית בכל מה שמגיע ל-DJ...

dorlim

New member
לפי מה שכתבת, לא נראה עדיין שבחרת D

עוד דברים שיש לשים עליהם את הדגש הוא איך המעברים בין השירים, האם סדר השירים מובנה באופן הגיוני, והאם הוא מצליח "לתפוס" את הקהל. המחירים משתנים מאד. DJ פרטי יקח בסיבות ה 800 עד אלף דולר, חברה תיקח כ 1200 עד 1600 דולר. אפשר לסגור איתו על תאורה, אם צריך, כמו גם דבל DJ אם רוצים שיהיה. על סגנון עבודה אפשר לדבר גם שבועיים לפני החתונה. זה משתנה מזוג לזוג. יש לבדוק שיש לו ביטוחים וכד´, כמו גם ציוד גיבוי.

דווקא די בחרנו... וגם ראינו

מדובר ב-DJ שראינו בשתי חתונות וגם קיבלנו עליו המלצות מעוד כמה גורמים, כך שאנחנו יודעים שהסגנון נכון לנו... אני פשוט מחפשת שאלות טכניות כמו מה שהתפרסמו כאן - אבל אחרי שכולםפ ענו אני כבר די רגועה שאני יודעת עם מה ללכת אליו... אז תודה לכולם (וגם לדותן, שאכן הזהיר שזו פרסומת ואני אקרא את המאמר בשקט עוד מעט)

djdotan

New member
סגירה עם המיועד.

אני מפנה אותכם לאיזה שהוא קטע שכתבתי .תדמיתי יש לומר ... תדמיתי יש לומר....שיש בו לא מעט אינפורמציה.על מה כמה ולמה כמעט,כשהולכים לבדוק.בהצלחה.

*שיר

New member
קודם רואים, אח"כ קובעים... ../images/Emo79.gif

הילה, בעיני הכי טוב לראות קודם את ה- DJ בפעולה ורק אז להפגש איתו. זו הדרך היחידה לראות אם הוא מתאים לכם. ככה אתם רואים את המעבר בין השירים, האם הוא נשאר בסגנון או קופץ בין סגנונות שונים והאם הוא מצליח להרקיד את האורחים.

הילית*

New member
בדיוק מה שאנחנו עשינו...

אח"כ התברר לי שהוא היה בחתונה של שתי חברות שלי...

djdotan

New member
אין חכם כבעל...

האמת שאחרי שלקקתי את הפצעים צחקתי קצת, במיוחד אחרי שחשבתי על ההודעה שלך שיר.כי לי יש חשיבה איטית, מה אני יכול לעשות?. :). אין פה שום דבר אישי.חשוב לי להאיר ולהעיר. אז ככה: כן הכי טוב ללכת קודם כל לראות את הדי ג´י באירוע לפני פגישה ..ממש הכי טוב . מפני שכשבאירוע שלכם יופיע זוג מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן ומעיק ,שלא יעזוב את התקליטן בשקט, ולו לרגע אחד, כי מה זה הם הלקוח ויש להם מלא שאלות ומיליון הערות , יעמדו ליד הרחבה ויבהו בה תוך כדי זה שהם מעשנים ,ואולי אחר כך גם יישבו עם עוד שתיים שלוש זוגות ,ויתפשו מקומות מוזמנים, או שאולי בר המצווה הנחמד יבוא עם הסבתא וההורים והחבר´שלו, וכל זה מפני שהם לא לא לא רצו ללכת לפגישה לפני, כדי לקבל את המידע בנחת ובשקט , אלא קודם כל ללכת לראות אותו בעבודה . אני מניח שזה לא יהיה לטובתכם.התקליטן עשוי לאבד את הריכוז ,הרחבה תתפייד לאיטה ואתם ממש לא תבינו מה קרה, כי אתם עסוקים.ורק הוא יידע שהוא היה לא מקצועי, לא בזמן האירוע, לא במה שהוא עשה מסביב. זה נכון להמון נותני שירות בכלל בחיים ובמיוחד נכון לתקליטן, שצריך לחוש את הקהל ולהיות מרוכז שיא!.נכון נכון ,זה נדיר ובדרך כלל הלקוחות באמת מקסימים, ויודעים להתנהג והכל יופי.רק אני תוהה בקול אם היית רוצה שדווקא בערב שכל כך חיכית לו,היית לוקחת את הסיכון,שמא מי שהוא יהיה הסדין האדום של התקליטן שלך.ולבסוף.גם אני חוטא בזה אבל אני ממש ממש מנסה למזער את זה ומשתדל מאוד מאוד לא להזמין לאירוע לפני פגישה.העניין הוא שחברות מובילות הקפידו על כך,ואפילו לא היו מזמינים בפרנציפ.מה שכבר אמרתי שלא כל כך מקובל עלי.אבל השוק בתחרותיות מטורפת אז הם אומרים ,חבל לי לוותר על הלקוח,נו מה אני יעשה שיבוא.נקווה שיהיה בסדר.....

הילית*

New member
מקווה שלא נפגעת ממני יותר מדי

בכל מקרה, לא לגמרי מסכימה איתך. אני מודעת לכך שלא הייתי רוצה שיפריעו לי זוגות שבדרך בחתונה שלי ולכן עשינו מאמצים כדי לשמור על זה גם בחתונות של אחרים שבהם צפינו בנותני השירותים או במקום. לא יודעת אם כולם כך מתנהגים אבל ככה אני רואה את הדברים. בארוע שלנו ראיתי שיש שני זוגות שמסתכלים על המקום יחד עם אנשי המכירות והם עמדו בצד ובכלל לא הפריעו...(בגן האמנים מאוד מקפידים על כך) אנחנו ראינו את עמית קורן שלנו בחתונה ברמת הכובש שהיתה בגן המקורה. אני מאמינה שבטח יצא לך להיות שם. אנחנו לא נכנסנו פנימה לאולם כי יכולנו לצפות במתרחש מבחוץ והאמת שעד סוף הצפיה שלנו לא באנו לתקליטן להגיד שאנחנו שם למרות שאמרנו לו שנבוא לארוע ושהוא הזמין אותנו. לאחר שעה וחצי באתי לרגע אליו, הצגתי את עצמי ואמרתי שנהיה בקשר ואז הלכנו.. כך לא הפרענו לשום דבר ממהלך החתונה, בדיוק כמו שכל אחד היה רוצה שאחרים יעשו אצלו. ועוד משהו, גם בהסתכלות על הדי גיי צריך להסתכל על הדברים נכון. הזוג שהתחתן באותו ערב היה מאוד שונה מאיתנו (המון ריקודים סלוניים שלנו לא התאימו). מה שהיה חשוב לנו לראות איך הוא מעביר את הקהל מקצב לקצב ואיך הוא שומר על רחבת הריקודים מלאה. אם מסתכלים על הדברים כך ומודעים לכך שבכל חתונה יש קהל אחר אז זה מה שחשוב...

דותן..אני מתאפקת איתך מאוד!!!

נושא הפרסומת כאן ממש לא מוצא חן בעיני. אז בבקשה. להבא כל הודעה חתומה בשמך תימחק.

*שיר

New member
אתה אידיוט או רק נהנה לעשות את עצמך ../images/Emo46.gif

כזה?!?! אתה חושב שכשבאים לראות DJ בחתונה אנחנו הולכים להציק ל- DJ בשאלות?! באמת תודה רבה על "ההערכה" הרבה שאתה רוחש לאנשים! כשהלכנו לראות DJ בפעולה זה בדיוק המ שרצינו לראות - DJ בפעולה. התלבשנו יפה, במיטב מחלצותינו (כדי לא לבלוט בשטח) ועמדנו יפה בצד והקשבנו למוזיקה והסתכלנו על רחבת הריקודים. קשה להגיד שזה משהו שמפריע למהלך האירוע! לפני שהלכנו, נופפנו שלום ל- DJ (השתדלנו שזה יהיה באמצע שיר כדי לא להפריע להחלפת השיר) והלכנו. אח"כ נפשגנו איתו פנים מול פנים בשקט. ותגיד לי עוד משהו קטן, אתה היית משלם 1000$ (במקרה הטוב) על משהו שאתה לא יודע מה איכותו והשימוש בו חד-פעמי? לא נראה לי.

djdotan

New member
בלי מכות :)

מממ. אז בהמשך לאדיוטיזים שלי ,ולהודעות החדשות של משתתפת בפורום מהיום על כך ששני תקליטנים שהם ראו סרבו לראות אותם.מה שחשוב לי להבהיר זו העובדה שטרחתי וסייגתי את דברי ,כך שהם קודם כל לא אישיים,ושנית רב הלקוחות שיצא לי לעבוד איתם היו לשמחתי פשוט גדולים מהחיים.ציינתי במפורש שלפעמים יש יוצאי דופן , ובגלל שאני מעדיף לא לקחת סיכון על אירוע של לקוח שלי ,אני נמנע מלהזמין לאירוע לפני פגישה. ובכל מקרה גם אם לא מסכימים .לא צריך להעליב. ככלל אני לא בנוי לקרבות רחוב זה בניגוד לאופי שלי. שבת שלום.

למעלה