שאלות על טאיוון

donjuan11

New member
שאלות על טאיוון

שלום אנשים. אני כנראה אבקר בטאיוון בעוד זמן מה ורציתי לתכנן את הזמן מחוץ לטייפה. מצאתי שהרכבת מגיעה די לכל מקום שם. מישהו היה בעיר זו או אחרת חוץ מהבירה ויכול להמליץ מה שווה יותר? איזה אתר טבע הכי מרשים? האם הmoon lake אכן מרשים או שזה רק חוויה תיירותית? סה"כ מחוץ לטייפה יש לי כ 4-5 ימים. אשמח לכל המלצה. שאלה לסיום. אני לא דובר סינית בכלל. האם המקומיים מבינים לפחות את המילים הבסיסיות באנגלית? תודה.

filination

New member
טאיוואן

SUN MOON LAKE אכן מרשים, כמו גם אתרי טבע אחרים בטאיוואן, כמו הTAROKO GORGE ליד HUALIEN. בכלל, החוף המזרחי הוא יפיפיה. אני לא בטוח למה אתה מתכוון בחוויה תיירותית, אבל אין הרבה תיירים מערביים בטאיוואן. עם זאת, ברוב המקומות תמיד ימצא האדם שיודע אנגלית, רוב הטאיוואנים במעמד הבינוני יודעים אנגלית ואני מאמין שבגדול לא תהיה לך בעיה להסתדר. השירותים הממשלתיים, כמו רכבות, אוטובוסים וכד' תמיד ילוו באנגלית. אני מצרף לינק למקומות מסביב לטייפה שאולי תהנה לבקר בהם. אם יש לך עוד שאלות - אני אשמח לעזור. פילי

donjuan11

New member
היי. תודה על זה.

אכן קראתי רצת והסיכום הוא: sun moon lake v taroko. יש לי לזה שלושה ימים. חשבתי על רכבת לhualien ואז אוטובוס taroko ומשם אוטובוס לsun moon lake אחרי שאבקר בgorge. שאלות: האם זה אפשרי? באינטרנט לא מצאתי את התחבורה והזמנים. איך אפשר לטייל בtaroko בלי רכב? סקוטר? הייתה שם?

filination

New member
אני חושב שכן...

אני מצרף לינקים לרכבות בטאיוואן ואוטובוסי התיירים, אני מאמין שתוכל להמשיך משם. את האוטובוסים היותר מקומיים תוכל לברר כשתגיע. אני טיילתי בTAROKO באמצעות טוסטוס 125CC ששכרתי בתחנת רכבת. צריך לעלות בסביבות ה300-700 ליום, תלוי איזה, לכמה ימים ויכולת המיקוח שלך. יש מבחר גדול... אם אתה מעדיף חברה ומשהו מסודר, יהיה לך יותר נחמד להרשם לאחד מאוטובוסי התיירים בלינק המצורף. זה לא עולה הרבה ויכול בקלות לעשות לך את הטיול הרבה יותר כיף. רק תהיה סגור על השפה המדוברת... המקום מומלץ בחום, אני מקווה שתהנה. פילי

למעלה