שאלות על טיסות מפלים וכל מה שבינהם

roeecicu

New member
שאלות על טיסות מפלים וכל מה שבינהם

שלום אני וחברה שלי נוסעים בקרוב לדרום אמריקה לכשבועיים וחצי (קצת זמן בשל אילוצי עבודה) תכנון הטיול הוא ככול הנראה: התחלה בואנוס איירס ומשם הגעה למפלי האיגוואסו בצד הארגנטינאי. בהמשך לנסוע לסאו פאולו (סדר פסח אצל משפחה) ולקנח בריו דה זנירו. התכנון טיסה הוא בחודש אפריל. עכשו לשאלות: 1. ככה"נ אנחנו מעדיפים לקחת טיסות בגלל חוסר הזמן (מבואנוס איירס לאיגוואסו ומשם לסאו פאולו) איפה יש שדות תאופה בכלל שאפשר לנחות בהם באיגוואסו? 2. האם כדי להשקיע זמן ולראות את המפלים גם מהצד הברזיאלי? 3. אם איזה חברות טיסה הכי משתלם (זול וטוב) לטוס ומאיפה (טיסה לסאן פאולו מהצד הברזיאלי או הארגנטינאי)? 4. האם יש לכם המלצות נוספות לשדרוג הטיול? תודה רבה!

Litchi28

New member
הזכרון שלי כבר לא מה שהיה פעם אבל

כמה דברים שאני כן זוכרת: יש שדה תעופה ב-Puerto Iguazu והוא לא רחוק מהעיר. אני הייתי מבקרת בשני הצדדים של המפלים היות והם שונים האחד מהשני. כמו כן, בצד הברזילאי ישנו פארק ציפורים מדהים ששווה לבקר בו גם כן. אישית, הייתי מוותרת על בואנוס ומתמקדת יותר בברזיל.

yaelgro

New member
התגובה שכתבתי אתמול לא עלתה

יותר מאוחר אכתוב שוב בצורה מפורטת.

galitay

New member
כמה המלצות.. ../images/Emo222.gif

קודם כל לגבי המפלים. הצד הברזילאי גם הוא שווה ביקור במיוחד אם אתה עובר לברזיל בכל מקרה. כמו שכבר ציינו פה יעש פארק ציפורים שנמצא כ 500 מטר מהכניסה למפלים וגם הוא ממש שווה. נכון לאפריל 2007 כניסה לפארק ציפורים עולה 10 דולר. אני הייתי וממש התלהבתי, יש המון תוקנים, תוכים, כל מיני ציפורים מוזרות, ואפילו איזה איגואנה ואנקונדה ענקית... עוד קצת מידע כללי, בצד הארגנטיאני יש שיט כזה שלוקחים לתוך המפלים. הוא עולה כ 15 דולר - 45 פסו. אני לא אגיד לך לא לקחת אותו, אבל אני חושב שהוא היה קצת ביזבוז כי לא רואים את המפלים טוב יותר מלמטה, ממש נרטבים בשיט הזה ואם אין שמש באותו יום, לא נעים. אני לא ממליץ אבל אני לא אוהב לפסול דברים בשביל אנשים אחרים. צריך להקדיש לפחות 4 שעות לצד הארגנטינאי כדי להספיק לראות הכל, ולא לשכוח את לוע השטן שנסגר כבר ב 4 אחרי צהריים אז להגיע לשם לפני. הצד הברזילאי לוקח בערך 2, הוא קצר יותר אבל שווה בהחלט. לגבי טיסות יש כאלה שאפילו זולות יותר מאוטובוסים (כי הן בשעות לא נוחות) אפשר לחפש טיסות בטאם או בואוגול אלו חברות ברזילאיות וטיסת פנים בתוך ברזיל היא זולה הרבה יותר מטיסות מארגנטינה. יש שדה תעופה ממש קרוב לעיר פוז דה איגואסו שנמצאת בצד הברזילאי של המפלים. לא יודע מה אתםן מתכננים בברזיל, אבל לדעתי אם אתם באזור של ריו ויש לכם זמן יש אי שנקרא אילה גרנדה Ilha Grande שהוא מקום מדהים עם חוף שנחשב אחד היפים בעולם שנקרא לופז מנדז זה 3 שעות נסיעה מריו ויש תחבורה כל יום לשם. אם תרצה עוד מידע אני אשמח לעזור

למעלה