שאלות על טלה

ספארקי1

New member
שאלות על טלה

א. איזה חלק בטלה שהוא לא שוק מומלץ להכנה בתנור? המטרה: רך, עסיסי ומאוד בשרני. ב. היכן ניתן להשיג באזור תל אביב והסביבה (אני בלי רכב) את הבשר מסעיף א'? רצוי ממקום כשר ולא יקר. תודה מראש על העצות!
 
ספריבס טלה

ספריבס טלה החלק הטעים ביותר ..כמובן לטעמי השוק מוצף היום בטלה שיובא חי לפני חודשיים מאוסטרליה עכשיו נשחט ויצא לשוק..המראה זהה לאסף שלנו הטעם פחות טוב ומעט קשה יותר צ'י
 

יוליקה

Member
מנהל
גם לי יש שאלה על טלה

איך יכול להיות שטלה, שהוא חיה צעירה עדיין יותר שמן מהחיה הבוגרת?? מאיפה הוא צובר את השומן?
 

LEATHER REBEL

New member
זה בערך כמו לשאול כיצד תינוק שנולד עגלגל...

ובבגרותו הוא שחיף. ראיתי תמונות של אנשים שהיום הם רזים אך בינקותם היו עגלגלים, ואף אני שאלתי את השאלה הזו. המאגר של השומנים מכין את התינוק ו/או הטלה לאפשרות שאולי בשבועות הראשונים לחייו לא ימצא מזון, אז שיהיה לו מאגר להתקיים ממנו.
 
למעלה