שאלות על מניטובה

תיז1

New member
שאלות על מניטובה

אם אני מגיע למניטובה על ויזת תייר ,קונה חווה ,האם אפשר להתחיל את הליך ההגירה ממניטובה עצמה ,?תודה לעונים.

לא. אתה צריך להתחיל תהליך הגירה ולקבל אישור

לרכוש את החווה.....ההליך הוא כניראה יותר מהיר ולא תלוי בביקור בקהילה, אתה מבין בחקלאות?

תיז1

New member
האם ישנה דרך להגיע לביקור כתייר ובמידה

ומחליטים להישאר במניטובה ,להתחיל הלך מישם ,החזרה לארץ עשויה להיות מיותרת ויקרה ,האם ישנם אפשרויות לדלג על השלב הזה ,ואם כן מהו ,בעיקרון רוצה חווה במניטובה ,יש לי כסף לרכוש אותה,ויש לי כסף לחיות שם,או לחיות שם תוך הליך מתקיים ,האם יש כזו חיה שתאפשר להיות במניטובה ולהתחיל הליך הגירה מישם?לאוו דווקא בחווה אולי דרך הקהילה היהודית?יש ניסיון עשיר בעבודה עם ילדים ,וגם עבודה בבית ספר יסודי ,.,

ההליך בקהילה היהודית נמשך יותר מחצי שנה ולכן

זה לא ממש מעשי, גם המחיה והקיום ללא עבודה תקופה ארוכה יכול להיות עניין משעמם ובעייתי. נותר הקטע של הקמת עסק או חווה שהיא גם סוג של עסק....שהוא יותר קל. יש מספר טלפון בקישור שאליו אתה יכול להתקשר ולשאול. שני המסלולים מציבים תנאים כספיים (לא בשמיים) ותנאי של ביקור מקדים של 7 ימים כתייר לבחינת האפשרויות בטרם שאתה מגיש את הבקשה., בהחלט אפשר מייד בתום ה 7 ימים להגיש את הבקשה, הנעלם שאותו תצטרך לברר בטלפון הוא כמה זמן אורך הטיפול בבקשה וממה תתקיים ב 10 השבועות הנוספים מאז אישור הבקשה על ידי ממשלת מניטובה, שיקח העיבוד הפדרלי של בקשתך? (תעודת יושר, בדיקות רפואיות , הפקדת דרכונים ולנדינג...). מה כל כך יקר בביקור של אדם אחד לשבוע במניטובה, חזרה לישראל והגשת הבקשה מתוך ישראל? אתה צריך להתקשר ולברר. אבל ההיגיון אומר שזו הדרך המתאימה.

יקר, אל תגיד. יקר.

קנית פעם קפה בזמן המתנה בשדה תעופה? קורעים אותך. שלא לדבר על חיבור לאינטרנט. 10 דקות במחיר של התחברות מהבית לחודש שלם.

וחוצמזה, הוא רוצה להספיק כבר השנה

לזרוע חיטה. אחרת הוא מפספס שנה שלמה.

למעלה