שאלות על מרצים- לסטודנטים בעברית ובכלל

mtap18

New member
שאלות על מרצים- לסטודנטים בעברית ובכלל

היי, רציתי לשאול על כמה מרצים/ קורסים- אם מישהו מכיר- כדאי, לא כדאי, מה החובות של הקורס (כמה עבודות) וכו'. דיני נזיקין- פרופ' ישראל גלעד/ ד"ר אהוד גוטל- איזה מביניהם עדיף. דיני משפחה- ד"ר איילת בלכר/ ד"ר דב פרימר- איזה עדיף. תאגידים- ד"ר דורון טייכמן דיני עבודה- ד"ר גיא דוידוב/ ד"ר חנה אופק- איזה עדיף. משפט ומגדר- ד"ר יפעת ביטון שאלה נוספת- כמה קורסים מומלץ לקחת מהאשכול הראשי בשנה ב'? תודה רבה

אני למדתי עם דוידוב דיני עבודה

הוא סביר, קצת משעמם אבל המבחנים שלו קלים יחסית

eladr2003

New member
יש מצב שאת שולחת לי חומר?

אני מתכנן לקחת איתו שנה הבאה ואין כמו לראות את המילים של המרצה על המחשב שלך..

אין לי מחברת שלו

החלפתי מאז מחשב וחוץ מזה שזה היה כבר לפני שנתיים (למדתי איתו ב-ב' ועכשיו אני עולה לד')

Margarita22

New member
לדעתי...

גוטל - קשוח אך הוגן. יש כאלו שמאוד אוהבים אותו. וכאלו ששנאו את שיטת הבחנים ורשימות הקריאה. למרות שגם לישראל יש בחנים - אך אצל גוטל תצפי שהוא ישאל אותך ולא יוותר. משפחה - לא לקחתי. אבל שמעתי שדב פרימר עדיף. יש סיכוי שאקח שנה הבאה. תאגידים - אין ממש ברירה אה? סתם. לדעתי הוא בסדר גמור. הרבה חולקים עלי. אבל אני חושבת שהוא ממש אחלה - ובהחלט כדאי. השאר - אני לא יודעת. ראיתי שלא שאלת על פוזנר.. כנראה שכבר החלטת. אני בעקרון ממליצה לקחת יותר קורסים מהאשכול הראשי בשנה ב' - מאשר לקחת מלא קורסים קטנים. את כל הקורסים הקטנים תקחי אח"כ.. אחרי שתדעי מה בדיוק הכיוון שלך ובמה את מתעניינת. בהצלחה.

mtap18

New member
תודה... ועוד שאלות

בקשר לפוזנר- הזהירו אותי מספיק שהעדפתי לא לשאול... גם מגוטל הזהירו אותי... שמעת אולי משהו על ישראל גלעד? הוא מרצה טוב? או שעדיף לקחת את גוטל? ואיך משב"ל פומבי? יותר מדיי עבודות? הן כבדות?? מתלבטת ממש מה לקחת. ושאלה אחרונה- יש סיכוי שיתנו לי לקחת דיני עבודה בשנה ב'?? תודה מראש

Margarita22

New member
האמ..

פעם אמרו לי שפוזנר וגוטל הם הארד קור של משפטים - אז אם את מוותרת על פוזנר אני מניחה שאת יכולה להמשיך באותו קו ולבחור בישראל גלעד. לא שמעתי עליו תלונות האמת. השאר.. אין לי שמץ. אני מתלבטת שנה הבאה בין דיני משפחה/משב"ל... נראה :)

jelly beans 21

New member
כדאי לקחת

את פרופ' גלעד- הוא מרצה מצוין, בעל שם. וגם השיטה שלו טובה. ממליצה בחום.

Margarita22

New member
שאלות על קורסים II

מי יודע מה על מנהל-ציבורי בעברית.. בינתיים שמעתי רק השמצות. עד כמה זה רע? אם בכלל :)

mtap18

New member
שמעתי ש...

הרבה עבודות ושלא כדאי לקחת עם יואב דותן.... אבל אלה שמועות, אז לא להסתמך על דעתי. עשית משב"ל פומבי? איך זה? העבודות רציניות?

mtap18

New member
אופס...

כבר ענית לי שלא לקחת משב"ל... אופס... מה כן לקחת וממליצה? נראה לי שאני בכיוון המסחרי אז אני לא רותה כ"כ מנה"צ ואת הקורסים הפליליים.... יוצא שאין לי רבה אפשרויות, אלא אם יתנו לי לקחת דיני עבודה בשנה ב'.

למעלה