שאלות על נאפה

יוסי101984

New member
שאלות על נאפה

שלום לכולם! 1. התעוררתי מאוחר ורק עכשיו החלטתי שאני רוצה לטוס לנאפה. איך הגן-עדן מתפקד בספטמבר? העדפה שלי היא 7 ימים בסוף ספטמבר (מטעמי עבודה, בעעעעע). האם עדיף להתאמץ ולטוס בתחילת ספטמבר (8/9)? האם בכלל שווה לטוס בספטמבר? 2. הבנתי שהמטבע המקומית היא לירה קפריסאית, אבל מרפרוף בפורום אני מבין שאנשים נוסעים עם יורו/ליש"ט. מה עדיף? איזה מטבע הולך הכי טוב? 3. מלון ADAMS BEACH HOTEL על חוף הניסי (4 כוכבים). איך הוא? תודה רבה לכל הסטלנים!

niki1601

New member
אתמול חזרנו..

אל תיקח מלון על החוף. יותר מידי הליכה כל פעם לסקוואר לא נראה לי שנשארו הרבה ישראלים כולם עזבו אתמול בערך.. משתמשים שם בלירות או בפאונד.. זה לא משנה מה תביא אפשר גם דולרים אבל לא כסף ישראלי .. אני הבאתי יורו ..

niki1601

New member
לא יודע אל תשכח שגם כל אלה מחול

אין להם צבא אז הם גם ממשיכים ללמוד במכללות והכל ועכשיו נגמר להם החופש .. אז החלטה שלך ... שאנחנו הגענו ב25 אמרו לנו שלפני שבוע היו מלא מלא בני נוער שלמנהלים במלון נמאס מהם...

יוסי101984

New member
אז אולי זה יתרון...

שאין ילדודס מתרוצצים בין הרגליים. השאלה היא איך הפאבים/מועדונים ממשיכים לתפקד...

julietta16

New member
כל המועדונים והפאבים נסגרים..

..בסוף ספטמבר, עד כמה שידוע לי

צ'מע..

1) שווה ליסוע תמיד ! לא רק בחופש,למרות שלי אמרו שבספטמבר פחות אנשים ופחות כייף אבל אני לא ממש מאמינה לזה..כי בתכלס שמעתי על הרבה אנשים שנוסעים בספטמבר..אבל בתחילת ספטמבר! 2) אנחנו השתמשנו שם בפאונד...פאונד שווה 10 ש"ח.. יש שם פאונד שזה יעני השטרות והמטבעות זה הסנטים! 3) אני לא מכירה ת'מלון! אבל הוא על הניסי ביץ'?! כניראה שווה אבל אני ממליצה על בית דירות,מרקיה! הכי קרוב להכל..במיוחד לסקוור חמש דק הליכה..ולניסי ביץ' חמש עד עשר דק' נסיעה במונית... מונית ממרקיה עד לניסי ביץ' עולה 4 פאונד..ז"א 40 ש"ח! בקטנה כזה..

העונה בנאפה....

נגמרת בסוף ספטמבר...אחרי זה אין מה לעשות שם וכל המועדונים ומקומות הבילוי סגורים. ידיד שלי היה שם באוקטובר-נובמבר ואמר שאין מה לחפש שם.

יוסי101984

New member
באסה

איזה תגובה מבאסת! עכשיו אני מת לסוע, אבל חברים שלי דפקו לי ברז (בעיות כלכליות). עכשיו עם מי אני יסע?!

batell101

New member
אוקיי האדמס ביץ' הוא אחלה מקום

מלון מעולה.. באמת שווה.. לדעתי תיקח איתך חצי לירות קפראיסאיות, וחצי דולרים.. ואם תצטרך עוד תמיר ללירות שם.. בנאפה. אממ וכן סבבה תתיסע בתחילת ספטמבר [: ובקשר למלון.. אל תדאג באמת שהוא סבבה.. הייתי בפנים.. זה בערך 15 דקות הליכה לסקוור.. וזה 2 דקות מהניסי ביץ'.. תהנה[:

batell101

New member
אממ...

עוד משהו.. מונית מאדמס ביץ' לסקוור תעלה לך משהו כמו 40 ש"ח.. ככה שאם אתם 4 .. אז כל אחד 10 ש"ח. קיצר תיסע!!

למעלה