שאלות על סוגים של נגני mp3

שאלות על סוגים של נגני mp3

האם D.C TECN 512 MB ב 400 ש"ח זה שוה? ומה לגבי SILVER 512ג€ ב 420 ש"ח. או SMART 512 MB ג€ ב 380 ש"ח או חברת MP3 1GBג€ ב 550. או SAFA 512ג€ ב 480 ש"ח כל המחירים האלה זה לקוח מחנויות שביררתי בהם. אם תוכלו לעזור לי בנושא המחיר והאם החברות האלה שוות.

weird dust

New member
הם לא נראים אותו דבר?

כי אלו דגמי מדבקה, יש 2 סודים בארץ, והם אותו דבר. תבחר את מי שיתור זול, ואת מי מהם שנירה לך טוב יותר.

gt-master

New member
safa 512 ב 450 שח?

קפוץ על זה Safa היא חברה מעולה שמתמחים במכשירי הקלטה דיגיטלים כך שהנגנים שלהם מקליטים מעולה(מנסיון). והם לא זולים בכלל,אני יודע שהדגם של ה 128 מגה עולה כ 700 ש"ח אז עם מצאת במחיר כזה תיקח.

gt-master

New member
מחירים של SAFA

דרך אגב אני מוכר את שלי דגם srm280f 128 מגה

נצל"ש

אם אתם יכולים להמליץ לי על נגנים אמינים (לא מדבקה) שיש שם זיכרון של בין חצי ג`יגה לשני ג`יגה ועם רדיו טוב שתהיה בו קליטה מעולה אז תכתבו לי.

homart

New member
לא מדבקה...

לך על IRIVER זה אומנם קצת יקר אבל זווה כל שקל.... אתה יכול ללכת גם על IAUDIO ההשקעה שווה!

DC TECH

מנסיוני: 1. באתרי המכירות הישראלים באינטרנט אפשר לקנות את אותו מכשיר הרבה יותר בזול (כמעט חצי מחיר). 2. מקלט הרדיו לא טוב. נקלטות מעט תחנות וגם אותן שומעים עם רעש. 3. יש רחש בלתי פוסק באוזניות (חלש אבל מעצבן). כאמור, אם האחרים נראים אותו דבר (חיצונית) אז הם בדיוק אותו דבר.

אז על אתה ממליץ עם רדיו עם קליטה

טובה ובלי רעשים. ושיהיה בין חצי ג`יגה לשני ג`יגה.

למעלה