שאלות על סייטן
קניתי בחנות טבע גוש סייטן שאמור להיות כמו עוף. הכי דחוף לי לדעת ברגעים אלו, היא מה המרקם שלו בדיוק? בחנות טבע אמרו לי שזה די בצקי, ואני מאוד מקווה שיש לו מרקם כמו בשר שכזה (כי אז אפשר להכין פסטרמה או דברים אחרים ולתכנן בהתאם) חוץ מזה- שמעתי יותר מפעם אחת על אנשים שנמנעים מגלוטן גם אם אין להם צליאק. יש בסיס רציני לדבר הזה? ניסיתי לדובב את המוכרת בחנות הטבע והיא נראתה די קלולס (אבל דאגה להבהיר לי שהיא אוכלת את זה כבר כמה שנים.. יש.. ממש יש.. אחר כך נסעתי לקנות מקינטה ובכל חנות המוכר התורן סיפר לי שכבר 20 שנה יש לו מקינטה כזו בדיוק בבית והיא מצויינת. למה הם חושבים שבלנסות למרוח אותי אני אשתכנע יותר לקנות? מה יש למוכרים המטומטמים האלו? אני מחזיקה מוצר, מגיעה איתו לדלפק.. רוב הסיכויים שאני אקנה. אני לא צריכה שינסו לסבן אותי, אני צריכה תשובה כנה. קקה) בקיצור, יש עם גלוטן בעיות אם אני חופשיה מצליאק? זה משהו שלא מומלץ לאכול הרבה?
קניתי בחנות טבע גוש סייטן שאמור להיות כמו עוף. הכי דחוף לי לדעת ברגעים אלו, היא מה המרקם שלו בדיוק? בחנות טבע אמרו לי שזה די בצקי, ואני מאוד מקווה שיש לו מרקם כמו בשר שכזה (כי אז אפשר להכין פסטרמה או דברים אחרים ולתכנן בהתאם) חוץ מזה- שמעתי יותר מפעם אחת על אנשים שנמנעים מגלוטן גם אם אין להם צליאק. יש בסיס רציני לדבר הזה? ניסיתי לדובב את המוכרת בחנות הטבע והיא נראתה די קלולס (אבל דאגה להבהיר לי שהיא אוכלת את זה כבר כמה שנים.. יש.. ממש יש.. אחר כך נסעתי לקנות מקינטה ובכל חנות המוכר התורן סיפר לי שכבר 20 שנה יש לו מקינטה כזו בדיוק בבית והיא מצויינת. למה הם חושבים שבלנסות למרוח אותי אני אשתכנע יותר לקנות? מה יש למוכרים המטומטמים האלו? אני מחזיקה מוצר, מגיעה איתו לדלפק.. רוב הסיכויים שאני אקנה. אני לא צריכה שינסו לסבן אותי, אני צריכה תשובה כנה. קקה) בקיצור, יש עם גלוטן בעיות אם אני חופשיה מצליאק? זה משהו שלא מומלץ לאכול הרבה?