שאלות על עגלות...

goldyle

New member
שאלות על עגלות...

תאריך הלידה מתקרב והתחלנו להסתכל על עגלות, אנחנו רוצים עגלה עם אמבטיה, והשאלה המרכזית היא לגבי הגודל. רוב עגלות האמבטיה שראינו הן משולבות עם טיולון וברובן האמבטיה נראתה לי קצת קטנה בשביל תינוק שיהיה לו גבס ואחר כך נעליים ראינו את הבייבי ג'וגר סיטי מיני עם האמבטיה הקשיחה שנראתה לי גדולה ונוחה יותר יש למישהו ניסיון איתה או עם עגלות אמבטיה אחרות שהיו מספיק גדולות? (אין לנו גם בעיה עם אמבטיה ייעודית ואחר כך לקנות טיולון בנפרד, אולי זה אפילו עדיף?) מה שכן חשוב מאוד שהשלדה תתקפל בקלות למשהו קטן שיכנס בבגאז' המיניאטורי של האוטו שלנו (סוזוקי סוויפט) אולי אני מגזימה ובכלל לא צריך אמבטיה כל כך גדולה? אני לא כל כך יודעת כמה מקום צריך יהיה עם הגבס ואחר כך עם הנעליים....

יחיאלוש

New member
קצת תובנות...

לא יודעת אם זו לידה ראשונה או לא, אבל מנסיון שלי יש יתרון עצום לעגלת אבמטיה גדולה. נעה שלנו בת שבועיים וחצי והיא ישנה בעגלה. לא פתחתי עדיין עריסה... קיבלתי עגלה של פג בעלת אמבטיה ענקית ורחבה. ייתכן שכדאי לשקול לקנות עגלת אבמבטיה יד שניה. יש מציאות נהדרות באתר!!! החיסרון הוא בנסיעות..ולכן ני אקח איתי לכשאסע את הטיולון המתקפל הנשכב שיש לי. מנסיון קודם אולי אפילו אוותר על העגלה ואשתמש רק במנשא.בפרט כשנוסעים לקניות וכל מקום בבגז' יקר. אני זוכרת שאצל יחיאל השתמשנו בעגלת האמבטיה והיה מצוין. קנינו את הטיולון של דוקטור בייבי לפי מידת הבר של הנעליים. לא כל יוןלון ענה דרישות הרוחב. בהצלחה רבה ולידה קלה!!! חיה.

Yifatule

New member
היי חיה

רק חייבת לציין ששנת לילה בעגלת אמבטיה אינה מומלצת מכיוון שהאמבטיה אינה מאווררת כמו עריסה ולכן גובר החשש למוות בעריסה (לא עלינו).

goldyle

New member
זאת אכן לידה ראשונה

איזה דגם של עגלה יש לך? מה גודל האמבטיה? היא קשיחה או רכה? הכסף הוא השיקול הפחות עיקרי (ההורים רק מחכים שנתן להם לקנות משהו) חשוב לי הרבה יותר שהאמבטיה תהיה מספיק גדולה לגבס והנעליים (לפחות בהתחלה, אני לא רוצה לשים תינוקי קטן קטן בטיולון...) שתוכל להתפרק מהשילדה ושאת השילדה אפשר יהיה לקפל בקלות ולהכניס לרכב..

יחיאלוש

New member
עגלה ישנה של פג.לא מוכרים כאלה היום.

שווה לשאול בחנויות ולהתעניין. אין לי מושג מה נמכר היום!לגבי טיולון- יש טיולוני שכיבה מלאה רחבים שבהחלט יכולים לענות על הדרישות. בהצלחה ותהנו מהרכישה!

B1509

New member
עגלה רחבה

היי! אנחנו גם לפני לידה ככה שמה שאני כותבת לך זה לא ממש מניסיון, אבל אנחנו קנינו עגלה של BEBE CAR שנחשבת בין היותר רחבות שיש. אם כסף זה לא פקטור אז זו בהחלט אופציה שכדאי לבחון. הקיפול שלה מאוד נוח ולי היא נכנסת בבגז' (איביזה). מה שכן האמבטיה שלה די כבדה. שווה לראות! יש אותה בבייבי קלאב באזור תעשייה פתח תקווה.

למעלה