שאלות על פוקר

• פותח הנושא oll
  • פורסם בתאריך

oll

New member
שאלות על פוקר../images/Emo13.gif

לילה טוב אני מתרגם סדרה על פוקר ונתקלתי שם בשני מונחים שאני לא מצליח למצוא בכל המונחונים של הפוקר (ויש הרבה, מסתבר). אולי תוכלו לעזור: 1. אומרים שם ששחקן מחליט להמר ועושה deep reach. 2. מתארים משחק שבו משחקים שישה אנשים ובו יש high quality field. 3. כששחקן צריך להמר limp in - מה זה אומר? אשמח אם תוכלו לעזור. לילה טוב...

meetAmeet

New member
אני אנסה לעזור!

1. לא סגור על זה... שדרנים לפעמים אומרים ששחקן עושה Deep reach to his stack... יעני נכנס עמוק לתוך ערימת הצ'יפים שלו, מכאן אולי נרמז שהוא הולך להמר על הרבה. 2. Field=שדה שחקנים, כלומר השחקנים שמשחקים בטורניר/משחק. לפדי דעתי, High quality field אומר פשוט שאיכות השחקנים במשחק/טורניר גבוהה. 3. פה אני בטוח. Limp in זה ביטוי מוכר בפוקר. משמעותו להשוות פשוט את הביג בליינד כאף אחד עוד לא עשה רייז ועוד לא ראו פלופ. כלומר, נגיד ויד התחילה, שמו בליינדים, שניים פרשו, אחד השווה את ה-Big blind (דהיינו עשה Limp in), עוד אחד פרש, ואחד אחריו עשה Limp. המילה לימפ שבאה מלשון צליעה ובאה להעיד על החולשה של היד של ה-Limper שלרוב רוצה לראות פלופ זול עם יד בינונית בתקווה לפוס איזה פלופ ענק ולהוציא ממנו הרבה כסף. לפעמים שחקנים עושים לימפ עם ידיים חזקות כמו AA בתקווה שיעשו להם רייז ואז יוכלו להעלות אותם בחזרה. מקווה שזה ברור. אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול!

coolio25

New member
פורום פוקר מצויין

היי, מה קורה.... ממליץ לך בחום על הפורום פוקר הזה.... http://il.pokernews.com/פוקר-פורום/ יענו לך שם על כל השאלות שאתה רוצה.

למעלה