קניתי היום צובתנים וגם חותכני קפיץ קטנים מברזל בצורת פרחים. האם יש איזה טיפ לעבודה איתם- מתי להשתמש בצובתנים, האם צריך לפזר קורנפלור לפני השימוש, איזה עובי בצק סוכר צריך כדי שיצאו פרחים מהקורצנים/חותכני קפיץ? תודה
צובטנים מיועדים בעיקר לעיטור שולי העוגה. השימוש בהם אינו מצריך קורנפלור. ולגבי חותכני הקפיץ, ככל שתרדדי את הבצק דק יותר הפרחים יהיו עדינים יותר. עשי כמה נסיונות עם בצקים בעוביים שונים ותראי איזו תוצאה את אוהבת. אל תשכחי לפזר קורנפלור על המשטח לפני הרידוד, וכדאי גם את החותכנים לטבול במעט קורנפלור לפני החיתוך.
אם אינני טועה זה 1 חלבון ל- 350 גר' אבקה- אבל ממש לפי העין ותלוי בתוצאה הרצויה. אם זהו רויאל לכתיבה, יש לוודא שכאשר נרים מעט משחה עם כפית, היא תשאר יציבה ולא תשקע חזרה, ואז נדע שהכתב לא יזל לנו.