שאלות על ציוד חדש

hilayos

New member
שאלות על ציוד חדש

קניתי היום צובתנים וגם חותכני קפיץ קטנים מברזל בצורת פרחים. האם יש איזה טיפ לעבודה איתם- מתי להשתמש בצובתנים, האם צריך לפזר קורנפלור לפני השימוש, איזה עובי בצק סוכר צריך כדי שיצאו פרחים מהקורצנים/חותכני קפיץ? תודה
 

brownie65

New member
תתחדשי!

צובטנים מיועדים בעיקר לעיטור שולי העוגה. השימוש בהם אינו מצריך קורנפלור. ולגבי חותכני הקפיץ, ככל שתרדדי את הבצק דק יותר הפרחים יהיו עדינים יותר. עשי כמה נסיונות עם בצקים בעוביים שונים ותראי איזו תוצאה את אוהבת. אל תשכחי לפזר קורנפלור על המשטח לפני הרידוד, וכדאי גם את החותכנים לטבול במעט קורנפלור לפני החיתוך.
 

hilayos

New member
השימוש בצובטנים

הוא מיד עם פריסת הבצק על העוגה או בשלב מאוחר יותר? ופשוט צובטים מעט את הבצק?
 

t a l talim

New member
השימוש במצבטים חייב להיות סמוך

לציפוי, כיוון שניתן לצבוט בצק רך בלבד- לאחר התייבשות הבצק לא ניתן לצבוט יותר.
 

hilayos

New member
תודה ועוד משהו...

לא הולך לי עם הקרם רויאל. שמתי חלבון והוספתי והוספתי אבקת סוכר וזה די נוזלי. מה לא בסדר?
 

t a l talim

New member
פשוט להוסיף עוד אבקת סוכר-

היחסים נראים לא הגיוניים אולי, אבל החלבון "בולע" כמויות אדירות של סוכר. תוסיפי עוד אבקת סוכר ויצא רויאל מצוין.
 

t a l talim

New member
לפי העין...

אם אינני טועה זה 1 חלבון ל- 350 גר' אבקה- אבל ממש לפי העין ותלוי בתוצאה הרצויה. אם זהו רויאל לכתיבה, יש לוודא שכאשר נרים מעט משחה עם כפית, היא תשאר יציבה ולא תשקע חזרה, ואז נדע שהכתב לא יזל לנו.
 

hilayos

New member
אנסה שוב...

תודה ולילה טוב
 
למעלה