שאלות על צמחים ופלטי

jammer

New member
שאלות על צמחים ופלטי

1. היו לי באקווריום (בין שאר הדגים) צמד פלטי (זכר ונקבה). הזכר מת היום בבוקר. האם הפלטי הם דגי להקה? כמה דגים נוספים מסוג פלטי עלי להוסיף (אם בכלל) על מנת שהנקבה תרגיש בנוח? 2. המדובר באקווריום צמחייה, עם צמחים רבים. בסך הכל, נראה שלצמחים טוב באקווריום, הם שולחים גרורות, וכו'. מפעם לפעם, בכל זאת, עלה אחד איפשהו באקווריום מצהיב ומתפורר במים לאחר זמן מה. האם אפשר לתת למחזור הביולוגי לעשות את שלו, או שחשוב להוציא את העלה המצהיב לפני שהוא הופך חום ומתפורר במים?

Suikun

New member
תשובות

1. בקשר לפלטים, אין לי מושג. לא נראה לי שהם דגי להקה. 2. אם אתה יודע שעלה עומד למות ולהירקב, כדאי להוציא אותו לפני בשביל למנוע לכלוך של המים, שלאחר מכן יגרום לעלייה באמוניה.

dz108

New member
להוציא עלים מתים.

לא צריך בבהילות כאילו זה דג מת, אבל ככל חומר מרקיב - הוא משתמש מצע לבקטריות שליליות.

ganjaman stound

New member
סוגייה יפה

בנושא הפלטי- עד כמה שידוע לי הם דגי להקה ובכל מקרה רצוי שמספר הנקבות יעלה על מספר הזכרים כדי שהזכרים לא יתרידו אותן יותר מדי בקשר לצמחיה עלה מצהיב מדי פעם הוא לא סיבה לבעיה מפני שבגדול הוא יהפוך לחומר אורגני לשאר הצמחיה כמובן בתנאי שאתה מבצע החלפות מים סדירות ולא מאפשר עליה באמוניה

למעלה