CallMeCavanaugh
New member
שאלות על קונקורד
אני חושב להכין קונקורד לאירוע בסופ"ש הקרוב, ויש לי כמה שאלות:
1) כמה זמן אפשר לשמור את העוגה מההרכבה? המרנגים הרי יספגו לחות מהמוס, אני מניח שאם אייבש ממש את המרנגים, זה יהיה עניין של שעות ספורות, אבל כמה בדיוק?
2) יש מתכון מומלץ? ראיתי את המתכון של מאסטר שף, אבל אשמח לראות עוד וריאציות
תודה
אני חושב להכין קונקורד לאירוע בסופ"ש הקרוב, ויש לי כמה שאלות:
1) כמה זמן אפשר לשמור את העוגה מההרכבה? המרנגים הרי יספגו לחות מהמוס, אני מניח שאם אייבש ממש את המרנגים, זה יהיה עניין של שעות ספורות, אבל כמה בדיוק?
2) יש מתכון מומלץ? ראיתי את המתכון של מאסטר שף, אבל אשמח לראות עוד וריאציות
תודה