שאלות על קונקורד

CallMeCavanaugh

New member
שאלות על קונקורד

אני חושב להכין קונקורד לאירוע בסופ"ש הקרוב, ויש לי כמה שאלות:
1) כמה זמן אפשר לשמור את העוגה מההרכבה? המרנגים הרי יספגו לחות מהמוס, אני מניח שאם אייבש ממש את המרנגים, זה יהיה עניין של שעות ספורות, אבל כמה בדיוק?
2) יש מתכון מומלץ? ראיתי את המתכון של מאסטר שף, אבל אשמח לראות עוד וריאציות

תודה
 
עוגת הקונקורד של מיקי שמו


את ההרכבה רצוי מאוד לבצע סמוך למועד ההגשה, כפי שציינת, המרנגים.
רצוי להכין את העוגה יום לפני ההגשה, להקפיא את החלקים בפריזר ולהפשירם כמה שעות לפני ההגשה.
באף מקום לא צויין עניין ההקפאה, אך מרכיבי העוגה ומזג האוויר לא משאירים הרבה מאוד ברירות
 

bali

New member
מנהל
שיר שיר... תמונות עם מתכון בבקשה

או קישור אם זה לא מתכון שלך. לא יפה לגרות בלי לעזור באמת... זה כלל בפורום שלנו.
 
למעלה