שאלות על קידום ברשת ומחוץ לה

Nandn09

New member
שאלות על קידום ברשת ומחוץ לה

אני חושבת להרשים לביז עסקים רציתי לקבל המלצה ממישהו שרשום לשם האם זה משתלם
האם קבוצות נטוורקינג באמת עובדות ?האם זה באמת מביא עבודה או שזה סתם מיתוס שאנשים נוהרים אחרי הקבוצות האלה ואולי ל 1% יוצאת עסקה מזה.
שאלה אחרונה, איפה כדאי לפתוח חנות ברשת,
תודה

aviklein10

New member
תשובות

1. לא נרשמתי לביז עסקים אז לא אוכל לענות על זה
2. קבוצות נטוורקינג יכולות להניב תוצאות נפלאות. השאלה זה מה העסק שלך? עד כמה הקבוצה זקוקה למישהו כמוך? האם בקבוצה יש עוד מישהו עם אותו עסק כמו שלך?
3. אני ממליץ לך לפתוח חנות אונליין באופן עצמאי, כלומר לא דרך פלטפורמה כמו WIX וכד'. צרי קשר עם בונה אתרים והוא יוכל לבנות לך על פלטפורמה של וורדפרס, opencart, מגנטו וכו'. קחי בחשבון שזה שתפתחי חנות לא יזרים לשם תנועה באופן אוטומטי. תצטרכי לקדם את האתר באופן שותף כדי להתחיל להביא לשם תנועה אורגנית שתניב לך רווחים לאורך זמן.

המון בהצלחה.

Nandn09

New member
אוקיי

1. אוקיי אשמח אם למישהו כן יש המלצות
2. אני אבדוק את זה, תודה על הטיפ!
3. אין לי כרגע אפשרות לשלם למתכנת שיעשה לי חנות, למה דרך פלטפורמה זה לא טוב? לא הרבה עושים את זה? מה המגרעות?
4. לגבי החנות, אני מתחום האיור, האם אפשר למכור כל מיני סוגים של איורים, נגיד מצד אחד תמונה על הקיר מצד שני חולצה מאוירת?או שכדאי להתמקד במשהו ספציפי, וכמו ששאלתי אודה גם לקבלת תשובה האם זה סותר לקבל שירותים ובמקביל גם למכור בחנות?
תודה

aviklein10

New member
המגרעות

המגרעות בבניית חנות דרך פלטפורמה מוכנה היא האפשרויות המוגבלות שיש שם. אם יש לך תקציב מאוד מוגבל אז כנראה שאין לך ברירה.
ברגע שאת בונה אתר דרך מתכנת, העיצוב והפונקציונליות היא לא מוגבלת. ניצן לעשות כל מה שבא לך.

כל עוד את מתמקדת בתחום האיור הייתי ממליץ לתת כמה שיותר אופציות.

לא הבנתי את השאלה האחרונה, מה הכוונה ב "האם זה סותר לקבל שירותים ובמקביל גם למכור בחנות?"

הכוונה ב"לתת" שירותי איור לאנשים ובמקביל גם למכור מוצרים שלך בחנות? אני חושב שזה עדיף. סביר להניח שלא תהיה נהירה אל האתר שלך ברגע שתפתחי אותו, את צריכה שיהיו לך כמה שיותר צינורות הכנסה בתחום שלך. אם את יכולה גם לתת שירות איור על קירות וגם למכור חולצות מאוירות מהאתר, מה טוב.

rinalev88

New member
קצת סדר ותשובות

היי Nandn,

ישנם הרבה דרכים לקדם באינטרנט ולבנות אתרים, ויקס כפלטפורמה נחשבת קצת פחות טובה, אך את בהחלט יכולה ללכת למעצב\בונה אתרים שיתאים לך אתר בשבילך אבל מן הסתם זה יכול להיות יקר.
פלטפורמה נוספת וטובה זה ווארדפרס, היא קצת מסובכת לשימוש אבל בה תוכלי לבנות איזה אתר שתרצי, אתר תצוגה, אתר מכירה וכו.
לכל פלטפורמה יש את הפלוסים והמינוסים שלה, רק עם ידע וניסיון והרבה מחקר תוכלי לדעת מה מתאים לך.

הייתי ממליצה לך ללכת על לימודי שיווק באינטרנט כך תוכלי ללמוד איך לבנות אתר, ולקדם ולשווק את עצמך.
כמובן שגם תוכלי למכור דרך הרשתות החברתיות כמו פייסבוק, מרמלדה או אצי, ולקדם את עצמך גם בפינטרסט לדומא, אך התיפעול לא פשוט.

זה עולם דיי רחב כדי להיות ממוקדים למה שרוצים.

שיהיה לך בהצלחה

Nandn09

New member
וורדפרס

תודה לך,
ניסיתי להתעסק עם וורדפרס, אבל זה מאוד מסובך, ואני בד"כ דווקא לומדת לבד דברים די מהר אבל במקרה הזה התייאשתי ....זה בכל מקרה גם בעלות ולא בחינם, וגם דורש הדרכה
יש כל כך הרבה קורסים וסדנאות על שיווק באינטרנט ומחוץ לאינטרנט, נרשמתי כבר לכמה הייתי בכמה סמינרים במחירים סבירים שהאמת לא ממש הועילו בהרבה, כנראה שהטובים באמת עולים ביוקר.אני רק משערת, אני מקבלת כל הזמן פרסומים והכל אבל עד כה לא קיבלתי משהו במחיר שווה שהיה יכול להועיל באמת
אני חושבת שבמרמלדה למשל ואצי זה אולי פלטפורמות טובות אבל הבנתי שגם שם המחירים לא זולים,אולי בפינטרס זה טוב, העניין שנראה לי שפינטרס מיועד לאוכלוסיה בחו"ל יותר מאשר בארץ שפחות מכירים אותה. אגב, לא ידעתי שיש שם חנות חשבתי שזאת רק תצוגה של דברים

rinalev88

New member
צודקת

הפינטרס זה בהחלט מקום להציג בו עבודות פחות ולא מכירה, כמובן בעזרת שיווק וקידום טוב תוכלי ללהשתמש בכלי החינמיים לקדם את עצמך.

ואת בהחלט צודקת וגם אני מיניסיוני האישי עשיתי כל מיני מיני קורסים ובמחירים סבירים ולא למדתי שום דבר חדש.

אני בהחלט ממליצה לך להשקיע בקורס לימודי שיווק באינטרנט, קורס רציני ומקיף שיתן לך את התמיכה והעזרה, ויעזור לך להרים את העסק שלך בקלות.
כמובן שעם לא קורס איכותי תמיד תוכלי לשלם לאיש SEO או ובונה אתרים שיתאימו לך אתר בשבילך, ויקדמו אותו וכמובן שלהם תצטרכי לשלם.

בהצלחה

Nandn09

New member
זה לא נראה קישור אמין...

אין שם של אתר אין כלום...זה משהו לא ברור,
בכל אופן האם זה פרסום עצמי? זה לימודים שלך?שאתה מעביר?

rinalev88

New member
הקישור תקין

הקישור אמין ותקין, הקיצור בלי השם שאת רואה זה משהו שתוכלי ללמוד בקורס, זה פשוט מקצר שמות של אתרים מאוד ארוכים ולא עושה כל מיני סימנים מוזרים.
זה לא קורס שלי ואני לא מעבירה אותו. זה קורס שלמדתי בו ואני ממליצה לך בחום ובאהבה מכיוון שקיבלתי שם ניסיון רב.

שיהיה לך בהצלחה.

Nandn09

New member
האימייל שלך שאת נותנת של תום מהמכללה שנתת?

;) בקיצר, זה פירסום...

כמה טיפים משלי

1. לדעתי האישית, במצב שלך, WIX ופלטפורמות דומות יכולות לעשות את העבודה.
2. כמו שכבר המליצו כאן, גם אני חושב שכדאי לך לשלב כל מיני סוגי מכירות, ואפילו גם שירותים ממש (כמו אולי ציור בחדר של הילד, או באירועים וכד'). זה יכול למשוך לך כל מיני לקוחות שלא חשבת עליהם.
3. בנוסף, כדי להתגבר על החוסר ניסיון עם שיווק, יש לך כל מיני כלים ושירותי הפצת תוכן חינמיים ופשוטים (כמו T-ROO וכד') שעושים לך אחלה עבודת קידום, ואין לך צורך להתעסק בטכנולוגיה וכד'.
4. בהצלחה! ושימי לנו קישור לאתר שלך לכשיהיה... :)

נסיוני האישי

(גלוי נאות- אינני חבר בקבוצה בביז אלא בארגון אחר)

נטוורקינג זו שיטה מעולה ביותר ליצירת לקוחות והפניות.

זה לוקח את הזמן שלו. לקח חצי שנה עד שקיבלתי את ההפניה הראשונה
וזה דורש עבודה מתמדת (אני מעריך את השקעתי ב 4 שעות עבודה בשבוע)

אבל בשנת 2013, 35% מהלקוחות החדשים "תוצרת חוץ" היו תודות לנטוורקינג

Nandn09

New member
אוקיי תודה

צריך להיות בתוך ארגון ולשלם תשלום חודשי?או שנתי?אי אפשר להצטרף לקבוצות כאלה מתי שאתה רוצה?

Nandn09

New member
עוד דבר

אשמח אם תיתן לי טיפים מהחוויה שלך בנטוורקינג ....מעולם לא הייתי בזה

הדרך היחידית שתוכל לדעת

היא להגיע פעם למפגש ולראות איך זה עובד
כל דבר אחר, זה "ללמוד שחיה בהתכתבות"
רק החוויה האישית תסביר לך אם זה מתאים לך

למעלה