שאלות על ראשון

avia0911

New member
שאלות על ראשון

למה בראשון לא בונים בנייני מגורים מזכוכית שגובהם 48 קומות? למה בראשון השטחים ירוקים אבל לא מלאים בעצים סבוכים וגדולים שנותנים אווירה של כפר שמריהו? למה בראשון לומדים אנגלית מכתה ד' ולא מב' כמו שלומדים באזורים יותר טובים? למה בראשון הבניינים לא עולים על 30 קומות? ולמה בראשון אין עסקים או חנויות מצליחות? למה לא עושים כלום חוץ מרכבת כדי להפוך את ראשון לעיר נורא תיירותית ויפה?

avia0911

New member
שאלה נוספת ואחרונה

הרחוב "פנינה ומשה" הוא על שם פנינה רוזנבלום ומשה חיים?

Shark Alarm

New member
כמה דברים: ../images/Emo26.gif

אני לא הולך להגיב על השאלות בהודעה שלך, אלא על דרך כתיבתן. א. הטון כתיבה שלך והסגנון כתיבה שלך מראה על זלזול וחוסר כבוד לפורום, לכותבים בו ובכלל לראשון לציון. יתכן שמשהו בראשון לציון לא מוצא חן בעיניך, וזה לגיטימי. אבל לבוא ו"לזרוק" שש שאלות ככה לאוויר, לפי דעתי זה קצת גס ואנשים לא כל כך אוהבים לענות על זה. ב. סגנון השאלות לא כל כך נראה לי. אם אני עכשיו אתחיל לענות עליהן, אני ארגיש כאילו אני מתגונן, וצריך להגן על העיר שאני גר בה. ג. מאיפה לך המידע שלא לומדים אנגלית מכיתה ב'
מאיפה לך שאין עסקים/חנויות מצליחות בראשון
מאיפה לך שלא עושים כלום חוץ מרכבת כדי להפוך את ראשון לעיר תיירותית (יפה היא כבר) תאמיני לי יש לי תשובות לכמה מהשאלות שלך, אבל כשהן רשומות איך שהן רשומות (כאילו אני צריך לבוא ולגונן כמו שרשמתי) אני לא מעוניין לענות עליהן. יניב

avia0911

New member
אני לא מתה על ראשון

אני גרה בעיר הזאת 14 שנה ויש הרבה דברים שאני לא מרוצה מהם. בת דודה שלי גרה בהרצליה ושם הארכיטקטורה טובה יותר,למדו אנגלית מכתה ב' וחנויות הבטויקים המצליחות נמצאות שם,בראשון אני מוצאת רק דברים שלא נראים לי ואם הייתי יכולה לעבור דירה הייתי עושה את זה מזמן!

avia0911

New member
חוץ מזה

אם היו בראשון את כל הדברים שרשמתי,היא לא הייתה מתנהלת כמו שהיא מתנהלת

חןשסק

New member
צר לי שהעיר לא מוצאת חן בעינייך

לכל עיר יש את הייחוד שלה, כנראה שלא מצאת את הייחוד הזה בראשון. אני מקווה שכשיתאפשר לך לעבור תמצאי מקום שיהיה לך נוח יותר לגור בו.

בניינים מזכוכית של 48 קומות

זה מה שעושה לדעתך עיר טובה יותר מאחרת? אני דווקא אוהבת דשא ולא עצים מזל שהבניינים לא עולים על 30 קומות אחרת לא היינו רואים כלום ממטר אני דווקא שמעתי על לימודי אנגלית אפילו בגן חובה... את יודעת כמה עסקים מצליחים אני מכירה בעיר? אני מקווה בשבילך שכשתהיה לך האפשרות תעברי לעיר שתעשה לך את זה

avia0911

New member
מגדלי צמרת בתל אביב

הם בנייני מגורים מזכוכית,אמנם לא 48 קומות אבל הופכים את העיר על רמה

מה אתה מתעצבן?

כואב לך לשמוע את האמת? ביחס לערים שהיא הזכירה לראשון יש הרבה להשלים ואין שום רע בשאיפה של בן אדם להגיע למקום עם איכות חיים גבוהה יותר. קרא את התגובה של חן ותפנים.

למעלה