שאלות על ריפוי בעיסוק

mush2006

New member
שאלות על ריפוי בעיסוק

הי, אני חושב על ללמוד ריפוי בעיסוק בשנה הבאה ויש לי מספר שאלות שעלו: 1. עבודה - כמה קשה למצוא עבודה במקצוע אחרי שמסיימים את הלימודים והאם אפשר להתפרנס ולקיים קריירה? 2. הבנתי שצריך ידע בפיזיקה בשביל להתקבל, מאחר ואין לי בגרות בפיזיקה, מה האופציות שלי? 3. אני גבר וקיבלתי את הרושם שהמקצוע הזה נלמד בעיקר על ידי נשים, האם יש מניעה כלשהי מבחינתי ללמוד את הנושא? האם יש סיכוי לאפליה מצד מעסיקים או כל בעיה אחרת שעלולה להתעורר? חוץ מזה כל מידע ותוספות שאתם יכולם לתת יעזרו, אני אשמח לשמוע תודה ושבוע טוב :)

ריפוי בעיסוק

היי התואר בריפוי בעיסוק מעניק מקצוע שבהחלט ניתן למצוא בו עבודה ולקיים קריירה. ניתן להמשיך ללימודי תואר שני שמעמיקים את הידע ומאפשרים התפתחות מקצועית רחבה . הידע הנדרש במקצועות ריאליים הוא של 3 יחידות פיזיקה ושלוש יחידות כימיה.במידה ואין לך בתעודת הבגרות תוכל לעשות קורסי קיץ בשני המקצועות הללו. החוג לריפוי בעיסוק מכיל גברים ונשים. עד כמה שידוע לי לא קיימת אפליה מצד המעסיקים. ביום שישי הקרוב ה-11.2 מתקיים יום פתוח באוניברסיטה. כדאי לך להגיע על מנת להתרשם להיפגש עם בוגרי החוג ולבדוק את האפשרויות העומדות בפניך. בהצלחה

למעלה