שאלות על שאור: איך עובדים עם זה בעצם?
שלום לכולן וכולם,
לאחרונה קיבלתי, סטרטר של שאור. ועשיתי איתו כמה ניסיונות אפיה...
אבל לא כל כך מצליח לי, אני ממש אשמח לטיפים ועצות.
מתכונים וכל טיפים אחרים שיעזרו.
בניסיון הראשון זה לא ממש תפח לי כמו שצריך אבל היה טעים.
בניסיון השני זה ממש תפח יפה אבל יצא חמוץ קצת.
לא בעל טעם לא טוב אבל הייתי מעדיפה טעם פחות חזק.
הזכיר לי בצק שמרים ששמו בוא יותר מידי שמרים.
שלום לכולן וכולם,
לאחרונה קיבלתי, סטרטר של שאור. ועשיתי איתו כמה ניסיונות אפיה...
אבל לא כל כך מצליח לי, אני ממש אשמח לטיפים ועצות.
מתכונים וכל טיפים אחרים שיעזרו.
בניסיון הראשון זה לא ממש תפח לי כמו שצריך אבל היה טעים.
בניסיון השני זה ממש תפח יפה אבל יצא חמוץ קצת.
לא בעל טעם לא טוב אבל הייתי מעדיפה טעם פחות חזק.
הזכיר לי בצק שמרים ששמו בוא יותר מידי שמרים.