שאלות על שאור: איך עובדים עם זה בעצם?

אלמוג86

New member
שאלות על שאור: איך עובדים עם זה בעצם?

שלום לכולן וכולם,
לאחרונה קיבלתי, סטרטר של שאור. ועשיתי איתו כמה ניסיונות אפיה...
אבל לא כל כך מצליח לי, אני ממש אשמח לטיפים ועצות.
מתכונים וכל טיפים אחרים שיעזרו.

בניסיון הראשון זה לא ממש תפח לי כמו שצריך אבל היה טעים.
בניסיון השני זה ממש תפח יפה אבל יצא חמוץ קצת.
לא בעל טעם לא טוב אבל הייתי מעדיפה טעם פחות חזק.
הזכיר לי בצק שמרים ששמו בוא יותר מידי שמרים.
 

ladybug6

New member
אין לי שום ידע בנושא

אבל אם אני לא טועה, ראיתי שבפייסבוק קיבלת מענה.. :)
מקווה שהסתדרת!
 

אלמוג86

New member
תודה


בהחלט ניסו לעזור לי בפייסבוק.
אני מקווה שעם הזמן אלמד יותר
 
למעלה