שאלות על תאילנד ועל אוזבקיסטן איירל

רותוש

New member
שאלות על תאילנד ועל אוזבקיסטן איירל

יינס. שלום, חבר שלי ואני הולכים לטוס בחופש לחודש בתאילנד, אנחנו יכולים לסוע רק באוגוסט, ואני מבינה שזה העונה הכי יקרה, אבל מצאתי דיל טיסות לא נורמאלי של אוזבקיסטן איירליינס. מישהו מכיר את החברה? איך הטיסות שם? אנחנו נוסעים עם עצירה בקייב. יש למישהו מושג כמה זמן זה? האם יש יתרונות לטוס לפוקט ולא לבנקוק? כי יש גם טיסות שמגיעות לפוקט. הבנתי שצריך ויזה ליותר מחדש בתאילנד. מדובר על תאריך כניסה לתאילנד או שסופרים מתאריך הטיסה? תודה

ערן שחר

New member
לפי דעתי דצמבר ינואר

זאת התקופה היקרה בתאילנד הרבה טסו איתם ואמרו שהיה בסדר יש המתנה די ארוכה בין הטיסות בטרמינל די מוזנח אם אתם טסים לפוקט אז בטח שכדאי זה תלוי לאיפה אתם רוצים להגיע אין הגיון לטוס לפוקט למי שרוצה לטייל בצפון ספרית הימים מתחילה מברגע שמחתימים את הוויזה בשדה התעופה

muga

New member
כמה תשובות

אם אתם טסים עם אוזבקיסטן אירליינס העצירה היא בטשקנט. אם אתם טסים עם החברה האוקראינית העצירה היא בקייב. בכל מקרה, מדובר על עצירה של בין 4-6 שעות, בטרמינלים די משעממים, אז תדאגו להביא איתכם בידור לשעות הפנאי ואוכל. שתי החברות סבירות בהחלט ומשתלמות מאוד מבחינה כלכלית. הויזה לתאילנד ניתנת חינם ל30 יום מיום הכניסה למדינה. אני, אישית, לא מתה על פוקט. אי מבוקר מדי ותיירותי מדי (המון קבוצות מאורגנות) לטעמי. קו-סמוי אי גדול ונחמד, וקו פיפי הוא ההעדפה האישית. אי מקסים. טיול נעים

kkarinn

New member
לגבי הויזה...

בכניסה לתאילנד מקבלים ויזה אוטומטית ל-30 יום. אם אתה מתכוון לשהות יותר אתה יכול או לצאת מתאילנד ולהיכנס אליה בחזרה, או לעשות ויזה ליותר מ-30 יום בארץ. זה מה שאני עשיתי. אם אתה מתכוון לעשות ויזה כזו בארץ, אני ממליצה ללכת ישירות לשגרירות בת"א ולא לעשות אז זה דרך סוכנות נסיעות. לי זה עלה דרך השגרירות בזמנו בסביבות 60 ש"ח, וידיד שלי שעשה דרך איסתא (שבסה"כ מעבירים לשגרירות את הדרכון ומחזירים לך אותו...) שילם כ-200 ש"ח. עמלה מוגזמת למדי לדעתי. לגבי פוקט, אני אישית לא הייתי שם משום שכל ישראלי שפגשתי שהיה שם אמר לי שמגעיל שם.

למעלה