שאלות על תינוק בן שבועיים

הילית111

New member
שאלות על תינוק בן שבועיים

שאלות על תינוק בן שבועיים שלום רב! בני בן שבועיים . האם זה בסדר לרחוץ אותו מדי יום. אני אוסיף כי העור שלו מאוד יבש ומתקלף ואני משתמשת באמבטיה רק בשמן בלנלאום הרמל לא סבונים או משחות אחרות וזה מיטב עם היובש בעלי טוען כי זה לא טוב לרחוץ את התינוק מדי יום וכך גם אמרו לנו בקורס הכנה ללידה אגב כשדיברו על הטיפול בתינוק הרך. אז מה נכון ? בנוסף מתי ניתן לקצוץ ציפורניים לבן השבועיים ואיך בדיוק עושים זאת ? האם לנסות בשינה? הוא אומנם פחות שורט את עצמו מכפי שהיה כשהיינו בבית החולים אבל עדיין יש צורך בקיצוץ אשמח לדעת איך עושים זאת שאלה נוספת התינוק שוכב על הגב בין האכלה להאכלה ובעצם כל הזמן , מדי פעם אחרי ההאכלה אני שמה אותו עלי כשהוא על הבטן. האם אני צריכה לשים אותו על הבטן בעריסה ? בגיל שבועיים? היום ניסיתי אחרי האוכל לשים אותו על הצד אבל בגלל שהוא לא רגיל הוא התנגד ובכה . אשמח להבין יותר על התנוחות בעריסה בשלב הזה מה בדיוק צריך לעשותצ תודה מהאימא הטרייה

תשובה

תנוחה- שהוא ער כדאי שיהיה רוב הזמן על הבטן. ושינה על הגב. אמבטיה- לא חייבים לרחוץ כל יום, תלוי כמה הוא נקי וכמה התלכלך. היובש שלו לא נגרם מהאמבטיה אלא מסוג העור שלו ואולי מרגישות קלה. אולי כדאי שהרופא שלו יראה את הקילוף שאת מזכירה. קציצת ציפורנים- אם הציפורניים מופרדות מהעור את יכולה כבר לקצוץ אותם.

למעלה