שאלות על תקשור ( רותי תעני!
)

שאלות על תקשור ( רותי תעני!
)

אז ככה:
האם ישויות לפעמים מזיזים דברים? כשהייתי אצל השמאנית פעם ישויות פתחו את הדלת פעמיים.
אולי משמחה? ( לא הייתה רוח ).

שאלה שנייה המטפלת הנוכחית שלי שהיא גם מתקשרת ( למרות שהטיפולים שלה לא נעשים דרך תקשור
אבל התקשור עוזר להסביר תופעות ודברים שאני חווה על בשרי במהלך הטיפולים ).
אז פעם היא קצת חרגה מהשטח שלה ( היא לא הייתה אמורה להכנס לתחום הזה ), ואמרה לי משהו על מישהי מהמשפחה שהתברר כלא נכון
לרב התקשורים שלה כשהם נוגעים אלי ואל חיי נכונים. ( הם יותר תקשורי הכוונה פחות ניבויים).
והיא טוענת ( אולי זה רק אצלה אבל עניין אותי לדעת איך זה לגבי השאר). שאם מתקשרים לאנשים לגבי אנשים אחרים
אם אנשים אחרים חוסמים את התקשור עלול להתקבל מידע מוטעה. ולכן עדיף שהתקשור יבוצע רק בנוגע לאדם בלי להתפזר לאנשים אחרים
כי אז הסיכוי לטעויות ואי דיוקים גדל ( וזה גם פלישה לתחום אישי של אחרים אז יש פה גם קטע מוסרי).

מה אתם אומרים?

אז אחרי המלחמה אנחנו נפגשות

במסעדה טבעונית?

יש אצליכם חיה כזו? גם צמחוני זה בסדר כל עוד מנות טבעוניות כלולות בתפריט.

מייפלס

New member
למה אחרי המלחמה ... למה ?!

אני יודעת שבת"א זה טרנס ויש מסעדות מכול הסוגים , גם מיוחדות רק לטיבעונים !
פה אני צריכה לברר , אני לא חושבת שיש מסעדה לטיבעונים אבל בטח נמצא מסעדה שיש בה מנות צמחוניות וטיבעוניות או אופציה להחליף\להוריד מרכיבים ממנות מסויומות - התחשבות ... אני מקווה .

שמעתי שבתל אביב יש את ננוצ'קה ושזו מסעדה

סופר מיוחדת. אבל אפשר גם אצלך. לא חייבים 5 כוכבים עמחה זה אחלא.
העיקר טבעוני

Nachmanides

New member
ישויות הן משהו אימטריאלי, וככאלה - אינן יכולות לגרום לפעולה

מטריאלית

תיקשור הוא עיסוק המצריך כשרון הקרוי cold reading, ומסתמך על תכונה אנושית הקרויה subjective validation

מתקשר חייב שיהיו לו תירוצים (השערות מבטלות) מוכנים באשפתו (אשפה - תרתי משמע), למקרה של פיספוס גדול, ולכן המטפלת שלך "הסבירה" שהאחרים "חסמו" את התקשור...

נחמדידוס בגדול אתה צודק

אבל בכל כלל יש יוצא מהכלל ואם תרצה אשמח להפגיש בינך לבין אותה נערה, ברשותה כמובן, שכיום אפשר להגדירה כבר אשה שתספר לך אישית את החוויה שעברה.

שבוע טוב קוסמת

פעם אחת בחיי חוויתי הזזת דלתות חלונות דלתות ארון וכו' בחדר אחד מיוחד ברמלה. זו הייתה ישות, הוויה, נשמה, תגדירי את זה שאוות נפשך והתברר שזו פשוט טעות בזיהוי של אותה הוויה. היא (שזה היה הוא) הייתה בטוחה שהיא נמצאת במקום השייך לה עד שהוכחתי לה שזה לא כך. הילדה שהחדר הזה היה שלה הגיע בשלב מסויים לבית חולים כמעט ללא רוח חיים מהפחד שאחז בה. היום היא בריאה, מלאת שמחת חיים ואפשר לומר ששכחה מהארוע למרות שאי אפשר לשכוח חוויה כזו. אבל מעצם ההסבר שהיא קבלה שאני ישבתי בחדר והתאפשר לי בהחלט ליצור קשר ולהבין את שהוויה רוצה היא למדה שלא לפחד שלא להזכיר שכבר אין לה ממה לפחד כי החדר נקי לחלוטין. למרות זאת ההורים החליטו להחליף לה את החדר עם אחיה שמרגיש מצויין בחדר זה.

שבוע טוב

אגב קוסמת אני מושיט את ידי לשלום

ללא ציניות ובמלוא הרצינות. האמת, שלי כמובן היא, שאיני יודע מה הניע אותי לתקוף אותך אך אני יכול לומר שהיית מעין לחצן שיצר אי-נוחות ממשית אצלי. אי נוחות שאין אני יכול להסבירה. להבנה אין לכך כל קשר לחסימה בפורום של רונית כי הוכחתי לרונית שאפשר לחסום שם (כינוי) אך לא אדם. אז אם תהיי מוכנה לשלום בר קיימה ידי מושטת לך בכינות ובאהבה. אני משוכנע שהיא העבירה לך את מידע זה בתיבת המסרים כי אני העברתי לה מידע זה.

מקווה שתגלי גדלות רוח ותגלי שאפריים הוא לא מפלצת האורבת בחשיכה לתקיפה.

שבוע טוב

פשוט אל תענה לי ואם אתה לא יכול אל תצפה

שאענה לך. עברת אצלי את כל הקווים האדומים
לא נותר לי עוד רצון לתקשר איתך.
זהו זו ההודעה האחרונה אליך

רותי 11

New member
בעקרון כן יש להן את האפשרות

אבל זה יותר כאלה שנמצאים קרוב לכאן נשמות תקועות
פחות ישויות, הן לא ממש עושות את זה.
ראשית היא אכן חרגה אסור לעשות את זה, לא בודקים או מעבירים
אינפורמציה על אדם שלא ביקש את זה - חד וחלק -.
מי שחוסם את זה בדרך כלל אלה הן ההדרכות או הנשמות עצמן
משום שאין לה את הזכות לעשות את זה.

למעלה