שאלות על HTC CAVALIER

rigor

New member
שאלות על HTC CAVALIER

שלום רב! יופי של פורום! אני מאד מתפתה לשדרג ל-HTC Cavalierבאורנג', אבל כמה דברים מטרידים אותי: מדוע הוא לא מופיע באתר של HTC? האם יש לו חיוג קולי, עם שמות שאני מקליט? האם החיוג הקולי עובד בבלוטות' בקלות? האם יש אפשרות לשיחות וידאו? (אני יודע שיש רק מצלמה אחת) כמה חזקה (או חלשה) הסוללה? ב-CNET כתוב שהיא די חלשה... תודה!

AYELET1

New member
שלום לך

1. למה אינו מופיע באתר? שאל אותם. הוא משווק כבר רשמית? לא ממש עקבתי. 2. יש לו חיוג קולי 3. לא ניסיתי ונדמה לי שלא (לא בטוחה לגבי הפרופיל של החיוג). 4. אין שיחות וידאו (כזה חיוני??) עכשיו כמה דברים המכשיר מאד נח לשיחמוש. קטן ומבחינה ארגונומית , קל לתפעול עם יד אחת המקשים עלולים ליהיות קטנים קצת למשתמשים מסויימים. לדעתי בד"כ אין בעיה (נסה אותו בפועל). המסך שלו נהדר. קח בחשבון שלסמרטפון אין מסך מגע - עלול להפריע לעיתים. יש פחות תוכנות לסמרטפונים מאשר לפוקט , אבל זה שוק שהולך וגדל. אני נהניתי מאד (!!!) מהשימוש בקאווליר

AYELET1

New member
לגבי סעיף 1 דיברתי על האתר של אורנג'

לא שמתי לב ששאלת על htc...

rigor

New member
רגע רגע רגע...

יש הבדל בין מערכות הפעלה pocket pc לסמארטפון של windows mobile? אפשר להסביר יותר על הנושא?

בעניין הCAVALIER

בנוסף לדברים של איילת, יש עוד כמה נקודות. ראשית באתר של HTC הוא לא מופיע מכיוון שאתה לא נכנס לאתר הנכון. לHTC יש מספר אתרים, לפי איזורי התפוצה. האתר שאליו אתה נכנס הוא ככל הנראה של ארה"ב או אירופה, שם הוא עוד לא נכנס לשיווק וספק אם יכנס. כרגע, פרט לישראל משווקים אותו בעיקר במזרח הרחוק תחת המותג DOPOD חיוג קולי יש שם. ואפילו VOICE COMMANDER מורחב שמאפשר להקצות תויות קוליות גם לתוכנות שנמצאות בתפריט "התחל". ואפשר להפעיל אותו גם מאוזניית BT. שיחות וידאו אין שם. המכשיר מכונה "דור 3.5" זה לא דור שלוש של וידאו אלה יכולת העברת נתונים מהירה. בעניין הסוללה: צריך להפריד בין הקיבולת שלה (שזה מה שהופיע בסקירה של CNET) לפרק הזמן שהסוללה הזאת מספיקה למכשיר. הסוללה היא אכן 1050MHA בלבד אבל בפועל היא נותנת למכשיר הרבה יותר זמן המתנה ודיבור מאשר הסוללה העבה של סמסונג. בנוסף יש למכשיר חיישן אור שמפעיל את התאורה ותאורת המקלדת רק במידת הצורך ובכך חוסך לא מעט סוללה. דבר אחרון בעניין הטעינה זה שקע ה-MINI USB, שקע שהיום לא תמצא בית שאין בו כבל כזה (כל מצלמה דיגיטלית).

RoNy S

New member
האם אתם יודעים מתי מתחילים לשווק ASUS P750

הבנתי שהוא עמד להיות משוק באורנג. האם למשהו יש פרטים על המכשיר ועל תחילת שיווקו

למעלה