שאלות על sandisk sansa clip 2GB

• פותח הנושא gadh
  • פורסם בתאריך

gadh

New member
שאלות על sandisk sansa clip 2GB

1. האם ניתן להשתמש בו להעברת קבצים רגילים, לא אודיו דוקא ? 2. מה הקצב של העברת שירים אל הנגן וממנו - מגה בייט לשניה (לא ביט, בייט) - כלומר read/write transfer rate ? ואל תגידו לי USB 2 or 480mbps כי זה קצב תיאורטי בלבד... 3. כמה שעות ניתן לשמוע איתו רצוף מוזיקה (לא רדיו) ללא הטענה מחדש?

or121210

New member
תגובה

1. אם התכוונת להעברת קבצים ממחשב למחשב, כמו Disk On key, אז כן. 2. אין לי מושג, אולי יאיר יודע 3. לפי היצרן 15 שעות, אך יאיר לו יש את הנגן אומר שמקסימום 12 שעות של שירים בפורמט MP3

gadh

New member
תודה. יאיר אולי אתה יודע ?

מהי מהירות האמיתית של transfer rate של הנגן ?

יאיר B

New member
לא מדדתי אבל היא איטית.

מסיבה לא ברורה זה משהו שחוזר על עצמו בכל הנגנים של סנדיסק. כשאני אגיע הביתה, אעביר לנגן תיקיה בת 1GB ונראה כמה זמן תקח ההעברה.

gadh

New member
אודה לך מאוד ! אגב בנגן APEX שיש לי זה מאוד

איטי גם כן - בערך 0.5 מגה בייט לשניה !

יאיר B

New member
מדידה:

נבדקה תיקיה אחת שבה 59 שירים בפורמט flac (כי זה מה שאני שומע) ששוקלת 1GB. העברה של התיקיה מהמחשב לנגן - ארבע דקות ו-15 שניות. קצב העברה ממוצע עמד על 4.5 MB/שניה. נבדק עם נגן סנדיסק סנסא קליפ 4GB (כסוף), כבל USB שהגיע באריזה, מערכת הפעלה אובונטו 9.04 על נייד של LG עם שעון של סווטש'... הערה: קח בחשבון שאם מעבירים שירים בפורמט MP3, הם יהיו קטנים יותר ולכן יכנסו ב-1GB יותר קבצים, מה שיכול לגרום להעברה להיות יותר איטית.

gadh

New member
ואאווו ! נראה מצוין. אגב נראה לי שלא דייקת

הקצב הוא 4 מגה בייט לשניה ולא 4.5 לפי הנתונים שסיפקת, אבל זה גם קצב טוב.

למעלה