שאלות פוקר

• פותח הנושא Godu
  • פורסם בתאריך

Godu

New member
שאלות פוקר

שלום בסיטואציה הבאה דניאל אומר להם שאסור להם לדבר http://www.youtube.com/watch?v=sgnKl5vhJ4A&feature=related למה ? אני לא יודע מאיפה זה לקוח אבל לדעתי האתיקה במשחקי קאש היא שלכל מי שביד מותר להגיד מה שהוא רוצה. יכול להיות שזה טורניר ואז אסור ? חוץ מזה רציתי לשאול איך זה אצלכם במשחקי קאש. מותר למי שרוצה לדבר ? מותר רק למי שביד לדבר ? לאף אחד אסור לדבר ? מותר לשחקן אחד שלא ביד להציע לשחקן שביד ועומד בפני החלטה "לבטח" אותו במקרה של הפסד תמורת חלק מהקופה ? איך אתם עושים את זה ?

שמשון7

New member
אתיקה

לדעתי, במקרה שהבאת עם נגראנו אין בעיה במה שהם דיברו, כי הם לא תיאמו מה הם יעשו. אבל ברור שלפי האתיקה זה ממש לא לעניין ששחקנים מדברים על מה שהם הולכים לעשות ואני אישית שונא שלדוגמא שחקן אחד עושה "אול אין" ואז יש שניים אחריו והראשון שואל את השני, "אתה נכנס איתו?" . זו גם הסיבה שאני לא משחק הרבה משחקי פוקר לייב עם חברים, כי יש אתיקה גרועה. עוד דוגמא: לפעמים שמישהו עושה פולד אז שחקן אחד מראה לחבר שלו מה היה לו, כלומר אם הוא בילף או לא. לפי מה שאני מכיר במשחקי קאש אסור לדבר על מה שאתה מתכנן או חושב על היד , אלא רק אם אתה בהדס אפ ואז מותר לדבר כי אין על מה שתגיד השפעה על עוד שחקנים.

darkAI

New member
מה שציינת לגבי לשאול "אתה נכנס איתו?"

זה כבר לא אתיקה גרועה. זה לא חוקי. אם שחקן שואל את השחקן השני אם הוא נכנס איתך, צריכים לקחת את היד שלו ואסור לו לשחק בסיבוב הזה. ולגבי הקטע שהשחקן מראה לחבר שלו מה היה לו - יש חוק די בסיסי גם בקשר לזה: Show one, show all. אם אתה מראה למישהו אחד, אתה חייב להראות לכולם. פשוט תוודא שיש לפחות שחקן אחד או שניים בשולחן שיודעים את החוקים ואז תוכל להעיר לאחרים על דברים עכאלה.

שמשון7

New member
אתה צודק ב 100% ואני איתך

אבל אתה יודע איך זה אצל חברים , או חבורות שמשחקות הרבה ביחד. ואני לא רוצה לצאת "הפלצן" (למרות שאני צודק) וגם פעם אחת אמרתי על זה ואמרו לי שזה סתם משחק בין חברים וכו'. גם ככה האנשים שאני מכיר (סטודנטים) משחקים על קנייה של 20 (עם ריאבאי) שזה מעט כסף יחסית לאורך משחק ( 3 שעות לפחות) , זאת הסיבה שאני משחק בעיקר און ליין ובכמה שולחנות במקביל. אתה יודע, לא כולם לוקחים פוקר ברצינות כמונו.

NuniZ

New member
מותר להם לדבר אבל אסור להם להתייעץ

הוא שואל אותו בעקיפין בצחוק כזה אבל עדיין אסור להם...

darkAI

New member
בגלל שאני לא משחק קאש כמעט, אני לא יודע

אם זה תקף רק לטורנירים, אבל לכל הידוע לי, זה תקף גם לקאש: אסור לדבר על היד אלא אם כן אתה השחקן האחרון שצריך לבצע החלטה ביד ואחריה לא יהיו יותר החלטות.

למעלה