שאלות פתוחות, אשמח לשמוע תגובות

שאלות פתוחות, אשמח לשמוע תגובות

+*+*+ מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? +*+*+ +*+*+ מה אתה עושה עם האינטרנט שלך? +*+*+ +*+*+ מה הייתם עושים אם הייתם זוכים בהגרלת הענק של הלוטו? (50 מיליון אעלק, 37.5 בגלל מס הכנסה. נבלות) +*+*+

bollocks

New member
תשובות סגורות. אשמח לשמוע תגובה.

1- מוריד את הזיקפה עם שתי ידיים וחושב איזה פספוס שאת לא לידי. 2- מחפש אותך שתעזרי לי למנוע בזבוז (ראי תשובה 1 לעיל) 3- מוצא אותך וסליחה על הוולגריות אבל מוציא ממך עשן וחי על הריבית (ועליך). תשובות מפורטות יותר, אחרי הפסקת ה"הולך-להביא-סיגריות".

אשמח מאוד לשמוע פירוט

במיוחד בגלל העובדה שאני מתוסכלת מינית ויותר גרוע - במחזור. אם אין מעשים, יש הרבה דיבורים.

כדי שזה יהיה מעניין, אני אענה

אני לא קמה בבוקר, אז זה לא רלוונטי לי. בד"כ אני אוהבת לקחת אותו לכוס יין וסופלה שוקולד. אז, כשהוא שיכור ובעל אנרגיה ומהשוקולד, אני מפילה עליו תיקים של גניבות סמלים ממרצדס. זאת שאלת גדולה מדי בשבילי עכשיו, תחזרו אליי אחר כך

עדידית

New member
ככה....

בבוקר-מורידה תגרביים שישנתי איתן ושמה חדשות לבצפר. אינטרנט-עונה לשאלות חברות משמעות לוטו-שומרת תכסף-כדי שאני לא אצטרך ללכת לבצפר ולרכוש השכלה -מכאן שאם אין בצפר לא צריך לקום בבוקר אפשר בצהריים-ואם יש כסף אפשר לנסוע לכל מיני מקומות בעולם ,אבל באמת ולא דרך האינטרנט כמו ליאור מילר הנשמה ואז גם שאלה 2 ירדה מן הפרק.

bollocks

New member
אחות שלו !!! אאוריקה !

מצאתי לך פתרון לבעייה. ולא, אני עוד לא בא ואת עוד לא מחכה לי ערומה. פשוט, כדי שתהיי פחות עצבנית מצאתי לך פתרון לקיפול הודעות. עקבי אחרי ההוראות. מתחת לשם המשתמש ולתיבת המסרים שלך בפורום תמצאי לינק בשם "אופן הצפיה" שם ניתן להגדיר את עניין הקיפול. צעד ראשון - במידה וקיפול שרשור מופעל אצלך תופיע שם רק אופציה אחת - "בטל הסתרת שרשור". אם תלחצי עליה שרשורים לא יקופלו ויופיעו בדרך הישנה. צעד שני - לחצת על זה וקיפול השרשור אינו מופעל אצלך. ליחצי שנית - יופיעו באופן הצפיה 2 אופציות - "הסתרת תגובות" - אופציה זהה למה שהיה פעם במידה ואת רוצה לראות כותרת בלבד ואת מספר התגובות בסוגריים. האופציה השניה מאפשרת לך להכניס מספר תגובות ממנו והלאה השרשור יתקפל. ברירת המחדל היא 35 אבל תוכלי לשים שם איזה מספר שתרצי - 50, 100 וכו'. לחיצה על השורה הנ"ל תפעיל מחדש את הקיפול. סה-טו. דברי איתי מאוחר יותר על דרך לגמול לי

ת-ב-ו-ר-ך-! ! ! ! !

תהיה בעלי!! תהיה אהובי!! תהיה צעצוע המין האישי שלי!! אתה בנאדם טוב שאלוהים יברך אותך שלא תדע יותר רע בעולם!!

bollocks

New member
אמן ואמן ../images/Emo13.gif

לא יודע לגבי בעלך. מעדיף קודם להיות בועלך. אל תדאגי. נדסקס את זה.
מה אמרת על
?

למעלה