שאלות צעד 4

OA ענת

New member
צעד 4 - שאלה שישית

ערכנו חשבון נפש נוקב וחסר פחד עם עצמנו * האם אתה מגדיר את עצמך כאדם בעל סבלנות ואורך רוח? * איך אתה מגיב כשאתה מאבד את הסבלנות?

אני ממש לא סבלנית

מאוד קשה לי לחכות מאוד קשה לי כשאני רוצה לדבר ואני צריכה לחכות לתורי לפעמים בפגישה אני מפטפטת קצת בגלל זה ... שכל כך קשה לי לחכות - לא תמיד... כי לפעמים פגישה יכולה להיות מרתקת לפעמים בכיתה... אני לא שמה לב שמישהו כבר התחיל לשאול שאלה או שהמורה עדיין מסבירה את התשובה אני כבר הבנתי אז אני מתפרצת עם השאלה שלי לפעמים זה מאוד לא נעים.... כאילו - אני אדם בוגר, אני אמורה לדעת לחכות בסבלנות.... שם בעיקר המוקדים של חוסר הסבלנות שלי בעבר זה היה הרבה יותר גרוע כי לא היתה לי סבלנות לחכות לתהליכים של החיים וזה היה הרבה יותר מסובך הייתי מתוסכלת מאוד כתוצאה מכך אבל את הסבלנות והבגרות הזו כבר קיבלתי - תודה לאל אוהבת אותכם

OA ענת

New member
סבלנות

אני מגדירה את עצמי כאדם חסר סבלנות, מאוד קצרת רוח... בעיקר כלפי עצמי, אבל גם כלפי הסובבים אותי (הקרובים לי), אני רוצה תוצאות עכשיו ומהר. כשאני מאבדת את הסבלנות כשסובבים אותי קרובי - אני צורחת וצועקת...כשזה קורה עם אנשים שאני לא מכירה אני מאופקת, אבל מתנהלת סביב זה ימים ולילות... התחקלתי הרבה בנושא ברשומה חוסר סַבְלָנוּת וחוסר סוֹבְלָנוּת.

OA ענת

New member
צעד 4 - שאלה שביעית

ערכנו חשבון נפש נוקב וחסר פחד עם עצמנו * האם אתה אוהב להיות במרכז העניינים? * איך אתה משיג את תשומת הלב של החברה? * האם אתה מתנהג בצורה לא נאותה על מנת לבלוט?

בטח שאני אוהבת להיות על הבמה

בעבר התנהגתי בצורות מאוד לא הולמות כדי לבלוט זה היה ממש גרוע עד כדי התערטלות.... בכל מיני סיטואציות... וכל מיני כאלה הייתי הולכת בלי חזיה - מתבגרת עם ציצי ענק שמתנדנד בכל מקום לא היה כימעט אדם ברחוב שלא הסתכל הייתי עושה הרבה רעש כשהייתי בחברה מדברת בקול רם צוחקת בקול רם (כמו אבא שלי - היה לי ממי ללמוד) הייתי פרובוקטיבית מאוד דיברתי על דברים חושפניים מאוד כדי לקבל תשומת לב הייתי עושה הרבה בשביל הבמה אפילו הייתי מוכנה לעשות סטרפטיז... ועשיתי פעם אחת... אבל היום יש לי את הבמה שלי אני מטפלת ומאבחנת וכשאני עובדת יש לי במה מספקת או אי גם מספקת לי במה הבלוג שלי מספק לי במה אני מרגישה שהצורך הזה בלהיות במרכז מסופק היום בצורה הנכונה והצורך הוא גם במידה הנכונה לא קשה לי גם כשמישהו אחר על הבמה אני נהנית להיות גם הקהל הייתי אומרת שנכון להיום כל הנושא הזה כבר תקין אצלי.

מוש12

New member
אולי אותך אני צריך?

שלום שמי משה, הסיבה שאני כותב אלייך היא שאני עובד ב- REAL OVERCOMING – אתר חדש, שהועלה בימים אלה ומטרתו לסייע לאנשים להתגבר על קשיים. כשאדם נתקל בקושי, הנטייה שלו היא להיוועץ באנשים שהיו שם והצליחו להתגבר, וזוהי מטרתו של האתר. האתר מרכז סרטונים לפי קטגוריות, בהם אנשים מספרים על תהליך ההתגברות האישי שלהם. אנשים אחרים יוכלו לצפות בסרטים, ללמוד מהם, לקבל מהם תמיכה ועידוד – ובתקווה, לגבש את ההחלטה שהם רוצים לפעול כדי להתגבר על הקושי. בחודשים האחרונים עבדנו קשה על הקמת האתר, וצילום ועריכה של לא מעט סרטונים. היות והנושא קרוב מטופל אצלינו מספיק, החלטתי להקים קטגוריה מיוחדת ל- OA, לשם כך אני זקוק למתנדבים אשר התמודדו עם הבעיה, ע"מ שיצטלמו לאתר, לסרט קצר של 5 דקות, בו יספרו על ההתמודדות שלהם אשמח לשמוע ממך, בין אם כאן דרך המייל או בכל צורה אחרת. המשך יום נפלא, משה

OA ענת

New member
מרכז הבמה

אני אוהבת להיות במרכז העניינים, אבל לא בהכרח המרכז הבמה. ז"א אני לא צריכה את הזרקור עלי, אלא צריכה את תחושת השייכות של להיות עם כולם. כתבתי על זה ברשומה: מרכז הבמה

OA ענת

New member
צעד 4 - שאלה שמינית

ערכנו חשבון נפש נוקב וחסר פחד עם עצמנו * איזה טיפוס אתה? האם אתה אוהב לעורר ויכוחים או/ו מחלוקות, או אולי אתה אדם שאוהב להחליק דברים? * אם אתה טיפוס שמעורר ויכוחים או/ו מחלוקות - למה אתה עושה את זה? איזה מחיר אתה משלם? * אם אתה טיפוס שאוהב להחליק דברים, למה אתה עושה את זה? איזה מחיר אתה משלם?

כמה שאני מאוד רוצה לענות על השאלות

אף אחת מן השאלות האלה לא רלוונטית לגבי ולא ניראה לי שהיא היתה... תמיד הייתי ישירה מאוד מצד אחד אומרת אמת תמיד ומצד שני הייתי אשת שלום כך שהיה לי איזון טיבעי בעניינים כאלה תמיד מצאתי את הדרך להגיד את האמת בצורה יפה ועם אהבה אני חושבת שבעניינים כאלה אהבה תמיד פותרת הכל כשיש לי משהו קשה לומר לבעלי השיטה הבדוקה שלי תמיד היא עם החזקת יד, דיבור שקט ואוהב, וחזרה הרבה פעמים על המישפט - אני אוהבת אותך מאוד מאוד.... (אבל על זה צריך לעבוד... או את זה צריך לשפר...) אוהבת אותכם ענת.... תודה על השאלות - זה לא ברור מאיליו

למעלה