שאלות קאטלבג.../images/Emo13.gif
אז אחרי שהבנתי שלאמא שלי אין כבר שמץ של מושג מה לקנות לי, חשבתי וחשבתי והחלטתי לבקש מכשיר חיתוך. אז קראתי שוב את מה שנתנאלה כתבה על הקאטלבג בבלוג שלה לפני כמה חודשים, ורציתי לשאול כמה שאלות.^^ איפה בכלל משיגים את הקאטלבג? אני זוכרת שארגנו בעבר קבוצות קנייה, אבל אז לא ממש התעניינתי (בגלל המחיר וגם כי לא ידעתי כמה אני אתמיד ואמשיך לאהוב ולרצות להתעסק בכל העניינים האלה, אבל יום ההולדת היא סיבה למסיבה.
ובהחלט המשכתי להתעניין.), ועכשיו אין לי ממש מושג איפה ואם בכלל אפשר להשיג בארץ. אם כן יש איפה להשיג - למישהי יש מושג כמה עולה הקאטלבג, פחות או יותר? כל התבניות עדיין מתאימות לו, נכון? זאת אומרת, ברור שמה שהתאים לו עדיין מתאים, אבל האם הוציאו מאז תבניות שלא מתאימות לו בשום אופן? (יכול להיות שמי שמכירה את המכשיר תגיד שהשאלה מיותרת, אבל בגלל שאני לא מבינה גדולה אז אין לי מושג איך זה ממש הולך.) וטוב, בעצם אני אשמח לשמוע כל דבר שרק יש לכן להגיד על הקאטלבג, וגם המלצות על מכשירים אחרים שנראים לכם עדיפים עליו יתקבלו בברכה.
אז אחרי שהבנתי שלאמא שלי אין כבר שמץ של מושג מה לקנות לי, חשבתי וחשבתי והחלטתי לבקש מכשיר חיתוך. אז קראתי שוב את מה שנתנאלה כתבה על הקאטלבג בבלוג שלה לפני כמה חודשים, ורציתי לשאול כמה שאלות.^^ איפה בכלל משיגים את הקאטלבג? אני זוכרת שארגנו בעבר קבוצות קנייה, אבל אז לא ממש התעניינתי (בגלל המחיר וגם כי לא ידעתי כמה אני אתמיד ואמשיך לאהוב ולרצות להתעסק בכל העניינים האלה, אבל יום ההולדת היא סיבה למסיבה.