שאלות קושיות בקשות שרשרו לכאן

shaishoo

New member
צריך עזרה באיתור מקום ../images/Emo77.gif

היי אני מחפש מקום שיהיה קרוב למרכז הארץ (אבל לא חובה). המטרה מסיבת פרידה מחבר שטס לכמה שנים לחו"ל. הרעיון הוא שאנחנו 10-15 חברה שמחפשים מקום עם בריכה להשכיר אותו לסופשבוע. לא איכפת לנו לישון כולם יחד עם שקי שינה בסלון, כלומר לא צריך חדר לכל אחד\זוג\שלישיה. העיקר שישה מקום לכולם ובריכה ואפשרות לעשות מנגל. מישהו מכיר מקום שכזה ??

נהדרת29

New member
מחפשת רעיונות לטיול בצפון - צפי לגשם

נוסעת עם בעלי לאזור ראש פינה ב 12-14 לחודש רוצה רעיונות לבילוי בשעות היום בעיקר...

lilmoe

New member
האם השטםון בדרך? היכן ניתן למצוא אותו?

כל הסימנים וכל התחזיות מראים על סוף שבוע גשום במדבר יהודה פירושו - סיכוי סביר לשטפונות? אולי. נחל חבר - הוא מקום "נוח" להתנסות בשיטפון גם נחל צאלים , אבל פחות "נוח" נחל קינה תמיד תמיד יפה ומומלץ. -------------------------------------------------------------- מי אמר? דב פוניו אמר.....

אנחנו מחפשים רעיון לבילוי שונה

זוג צעיר מאיזור המרכז לא רוצים ללכת לסרט, מסעדה, בר, בקיצור משהו שונה קצת אולי סאונה או ג'קוזי בר במרכז הארץ מישהו מכיר? אם יש רעיונות אחרים מטורפים או מסקרנים ככל שיהיו אני מעוניין לשמוע. תודה

דווקא בתחזית אמרו שלא הולך להיות משהו מטורף

במקומות הנמוכיות ואיפה שיש תמיד אלא יותר באיזור מישור החוף במקומות נמוכים כאילו שיהיה הצפות בתוך הערים עצמם וכדומה.

יש 2 אפשרויות

יש טיולי שטפונות "מסודרים" בחברה להגנת הטבע , אם נרשמים מראש , מקבלים מהם טלפון בהתראה קצרה ויוצאים לדרך לצפות בשטפונות במיוחד באיזור הר הנגב . אופציה שנייה להצמד ל דני חרופ ודומיו בטלויזיון או באתר מזג האויר בנט , אם הללו מבשרים על שטפונות, אני ממליצה לנסוע למצוק של נחל צין ליד שדה בוקר , המחשה שם מדהים ואין סכנה להגרף בזרם. בילוי נעים

ג'קוזי ? מצ'עמם......../images/Emo199.gif

ואחרי שבזבזנו את יתרות המים בשריפה האחרונה זה בזבוז. יש מטווח פיינטבול בהרצליה ויש פאבים עם מוזיקה מדליקה באיזור פלורנטין במיוחד בסופי שבוע בערב ויש את מתחם התחנה בנוה צדק וחוות רכיבה על סוסים ( למשל, סעו לבית אורן , החווה שם לא נפגעה ) ונסיעה על רכבי שטח הכל מצוי גם באיזור המרכז , תן לאצבעות לגגל ותמצא אין סוף כתובות.

kdr

New member
בכל פעם שומעים על קבוצת הרפתקנים

שמחולצת בגלל שרצו לראות שיטפון. המדינה חייבת להתעשת ולחייב את אותם "תקועים" עד האגורה האחרונה במחיר החילוץ. זה אומר לקחת להם את הבתים, רכבי ה4X4 ולהעסיקם בעבודות לטובת הציבור עד יומם האחרון. רק מה הבעיה ? הם ישכרו עוכר דין שיתפלא למה מיהרו לחלצם, הרי הם כלל לא היו בסכנה. אכן רעיון עדיף, לא לחלץ !

אלו אותם הטיפוסים

שהצטופפו בכביש החוף והפריעו בשבת שעברה לכוחות ההצלה הם מהזן שתראה תמיד מאחורי כתבי השטח של הטלויזיה צוחקים עם פלאפון ביד

alonaski

New member
יש הרבה כאלה. לא פרטת באיזה אזור בארץ

אני מכירה בשרון את "פטיט פרובאנס" יש להם אתר פה בנט. אבל זה מאוד יוקרתי ויקר. שאל בפורום מלונות, צימרים ונופש בישראל.

shaishoo

New member
היי

שאלתי כבר שם וקיבלתי תשובות אבל עדיין אני עושה סקר שוק ומחפש את המקום שיענה הכי טוב על הצרכים שלנו. בכל מקרה כמו שכתבתי האזור הוא כל הארץ עדיפות לאזור המרכז המורחב. אפשר לאמר מאזור אשדוד עד הכינרת. בכל מקרה מחפשים משהו לא הכי יוקרתי אבל זול,פשוט, ומבודד

חפשי

במאמרי הפורום את הטיול לרמות נפתלי כל האיזור מעל ראש פינה יפהפה וגם.......... צפת אגמון החולה גוש חלב באיזור התעשייה של חצור הגלילית יש מחסן ענק של יבואן חפצים ממרוקו שווה קפיצה . טיול נעים

ליליאן15

New member
היי, מחפשת רעיונות לבילוי בוקר

אני ואמא עושות יום כיף, אבל אין לנו רעיון למשהו כיפי אך לא בנאלי לעשות.. חשבנו על איזו הצגה או הופעה מסוג כלשהו שלפעמים יש בשעות הצהריים, אבל דווקא ביום הזה אין.. יש רעיונות למשהו בבוקר- צהריים באיזור המרכז? כיפי וקליל.

שווקים, תערוכות הרצאות

כמו למשל.... שוק ראש העין פתוח בשישי בלבד , קפיצה קטנה למתחם כיופים בצומת ירקונים , מכיל בתוכו מסעדה ובית קפה כייפים וחנות לחפצי בית שהחלה השבוע במכירות סוף השנה. מוזיאון תל אביב עם תערוכות חדשות ומרתקות או לחילופין תערוכת אמן הזכוכית צ'יהולי במתחם הסינמה סיטי , יש הרצאות נפלאות במסגרת "זמן אשכול" לעיריית תל אביב יש סיורי יום בבית אריאלה יש מופעים והרצאות יש מתחמי אאוטלט באור יהודה, בצומת בילו ובהרצליה ........... בילוי נעים

למעלה