שאלות קטנות - בתודה

ronirk

New member
שאלות קטנות - בתודה

קיבלנו ויזתהגירה כל המשפחה, חוץ מהבת הקטנה שלנו, שדרכונה הוגש לא יחיד עם כולם, מכיון שלא היתה בארץ באותו זמן שהגשנו את הדרכונים.
התשובה שקיבלנו היא שנגמרו המכסות - הילדה בת 16 וכמובן שאנחנו לא יכולים להשאיר אותה מאחור. יש משהו שניתן לעשות ?
שאלה נוספת - האם אנחנו צריכים להכנס כם המשפחה יחדיו באותו תאריך או שמה שמשנה שנשוא הבקשה (אב המשפחה במקרה זה) יכנס ראשון ולאחריו יכולים להכנס כל אחד בזמן המתאים לו (כפוף כמובן לתאריך הרלוונטי שניתן בויזה עצמה). לא מצאנו משהו כתוב על זה .
מעריכה ומודה על כל עזרה.

ronirk

New member
לפני שהשאלות שלי נושרות לתהום הפורום -אשמח לעזרה

תודה רבה

John the Savage

New member
לא ברור מהשאלה

איזו ויזת הגירה קיבלתם, על בסיס מה? זה יכול להשפיע על התשובה.

הייתי מציע לכם ליצור קשר עם הקונסוליה ולשאול אם אפשר עדיין להוסיף אותה כ-derivative למרות שאתם כבר הייתם בראיון. מכיוון שעדיין לא נכנסתם לארה"ב ולא הפעלתם את הויזות שלכם, יש סיכוי שזה אפשרי.

לגבי הכניסה לארה"ב, כותבים בפירוש: המבקש העיקרי חייב להיכנס ראשון. כל השאר יכולים להיכנס יחד איתו או אחריו (כל עוד ויזת ההגירה שלהם בתוקף).

ronirk

New member
תודה רבה על התשובה

הויזה היא על בסיס איחוד משפחות (F43).
הילדה היתה בראיון יחד איתנו, אך כשהגשנו את הדרכונים לויזת ההגירה לכל המשפחה לקבלת הויזה בפועל, היא לא היתה בארץ והדרכון שלה הוגש אחרינו כשבועיים. לפני שהגשנו את הדרכונים, התכתבנו איתם והסברנו להם את המצב ונשמע היה שזה בסדר ולא תהיה שום בעיה, אך בפועל - הדרכון שלה הושב לנו ללא הויזה ועם מכתב המסביר את חוסר המכסות וחוסר ידיעה לגבי תאריך רלוונטי לקבלת הויזה.
הם טוענים שהכל מצוין ובסדר והכל מוכן, רק שאין מכסות ולמרות שהיא ילדה קטינה וחלק מהבקשה הכללית, לאענתם אין מה לעשות.
השאלה שלי אם יש דרך לקדם את הענין ?
תודה רבה.

John the Savage

New member
חוששני שלא אוכל לעזור לכם בעניין הזה

אין לי כל היכרות עם סיטואציה דומה. לדעתי כדאי לשקול התייעצות עם עו"ד לענייני הגירה.

ronirk

New member
תודה רבה על התשובות והעזרה.

למעלה