שאלות קטנות והתייעצויות

• פותח הנושא piel
  • פורסם בתאריך

piel

New member
תוכנה להקלטת שירים

הי רציתי לדעת אם יש תוכנה פשוטה טובה להקלטת שירים שניתן להורדה חינם באינטרנט? היכן? תודה!!

taltaltal28

New member
אני בעל בית קפה.

היתי מעוניין לשים גא'ז בשעות הבוקר והצוהריים. מי הם האומנים המובילים בתחום. תודה על עזרתכם.

רות24

New member
כיצד מפרסמים?

שלום לכם! אני חובבנית, וכתבתי כמה שירים ומנגינות. הדפסתי את התווים בתוכנת Finale. אין לי נגנים וזמרים, וגם אני רחוקה מלנגן או לזמר היטב. השירים הם כמו לפני מאה שנה. תגידו, בבקשה, מה עליי לעשות, כדי שהאנשים יכירו את שכתבתי?. אני לא מעוניינת בפרסום באינטרנט. ייתכן, כי ישנם ארגונים רשמיים שיכולים לסייע בידי, אבל הם לא מוכרים לי. (אני חוששת מהרמאים). בהצלחה לכולכם, רות24

unexpectednt

New member
פשוט צריך לכתוב בגוגל

recording program או song recorder או recording program free download ואני בטוחה שזה ימצא לך את כל מה שצריך :)

מרי לי

New member
DIANA KRALL, LOUIS ARMSTRONG

BILLIE HOLIDAY, אלה אמנים ששמעתי בבתי קפה, שהם אמנם יכולים לבוא ברקע, אבל זה גם נורא יפה.

shubidoo

New member
שעתוק לסטנדרט

אני צריכה לעשות שיעתוק לסטנרדט ג'אז-בלוז או וואטאבר - וכמו כן אני צריכה לשעתק את הסטייל וממש איך שהיא שרה, ובנוסף את הסולו אילתור של זמרת.. למישהו יש הצעות ? =\ תודה !

shubidoo

New member
לשעתק את אופי השירה

את הסטייל, הפיל - אם זה שיר שהמבצעת עושה ג'אז אז לבצע אותו ג'אזי כמו שהיא מבצעת - לעשות את הסולו שלה ב-ד-י-ו-ק אותו הדבר.. יותר ברור? תודה! ^_^

למעלה