שאלות קטנות ונצל"שים

cavallo

New member
ניצול שרשור

לפתוח הודעה תחת שרשור מסוים, כלומר לא לפתוח הודעה חדשה

ווינגז

New member
שאלות קטנות ונצל"שים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כל השאלות שלא יתפתחו לדיון - לכאן. בנוסף, כל מה שאתם רוצים להודיע שקשור לסוסים ולנושא הפורום, זה המקום בשבילו. שימו לב שהודעות שלא קשורות לנושא הפורום - מקומן בשרשור ה
הקרוב למקום מגוריכם.

Hello15

New member
../images/Emo13.gif שאלה

מישהו יודע על חנויות לציוד רכיבה וחוות רכיבה באזור אמסטרדם וליידן בהולנד?. תודה :].

ניקוי רגליים לסוסים..../images/Emo59.gif

לאחרונה , שנקיתי רגליים לסוסים, היו לי כאבי גב בגלל זה..
יש למישהו שיטה שיהיה יותר נוח לנקות רגליים בלי שהגב ייכאב?

stary1

New member
להתמתח כמו שצריך

ולשמור על שרירי הגב בכושרP:

גם לי יש את הכאבים האלה...

בד"כ עוזר לעשות טיפה חימום לגב. בין היתר סגרי רגליים, ישרי ברכיים ותרדי עם פלג הגוף העליון (זה מותח בעקרון את הרגליים חח). תשארי ככה כמה שניות עם ידיים רפויות למטה. תתישרי לאט לאט כמה קנאקים עם הגב (לסובב חזק את פלג הגוף העליון לצד ימין, לצד שמאל, לקשת את הגב...) לעמוד רפוייה (לתת לשרירים ולהכל לנוח ולהרגע). אחרי זשה כשאת מנקה את הפרסה תתכופפי הרבה עם הברכיים ותניחי את הפרסה שרוב המשקל יהיה על הרגליים שלך מאשר בידיים שלך. עם יד אחת תייצבי את הפרסה ועם השניה תנקי. בחיי שזה עוזר
וגם כשהסוס נוראנוראנורא רוצה לבעוט מאיזושהי סיבה לא מוסברת זה לא כואב בכלל
סתם סתם
מקווה שעזרתי!

אני אנסה..../images/Emo8.gif

אבל אני בן..!!
.. תבינו - הכינוי שלי זה שם של סוס אלוף עולם בווסטרן..!!

Pieck

New member
תשים את הרגל שלו על הירך שלך כדי לא

להחזיק לו את הרגל.

סלח לי אבל...

לדעתי אין שום צורך בחימום הגב או חיזוק השרירים בגב פשוט במקום לכופף את הגב כלפי הסוס שב בישיבה שפופה (כן כן נוו הישיבה של התאילנדים חחחח) מקווה שעזרתי...

מה?!

סוריי אבל, ישיבה שפופה?! ומה קורה אם הסוס נבהל? בועט? זז פתאום? עוד לפני שתקום אתה יכול לחטוף בעיטה מהרגל או כל מכה אחרת ממנו. ישיבה שפופה זה מסוכן. גב מכופף זה לא נוח ונעים, אבל זה הרבה יותר בטוח.

ליאתת111

New member
אוכפים

שלום יש לי שאלה, רציתי לדעת מה ההבדל בין אוכף דרסאז' לאוכף קפיצות, למשל מה יתרונות אוכף הקפיצות בזמן הקפיצה שאין לאוכף דרסאז'? תודה :]

למעלה