שאלות קטנות ונצל"שים

ווינגז

New member
שאלות קטנות ונצל"שים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זהו המקום לכל השאלות שיש להן תשובה אחת ברורה וקצרה (לא דיונים) ולכל ההודעות הקטנות שקשורות לנושא הפורום. שימו לב שלנושאים שלא קשורים לנושא הפורום - קיים שרשור האוף-טופיק (שמסומן בכותרת באייקון
)

PinkHorse

New member
אצלינו אנשים קונים ב"הרוכב" והם

נראים מרוצים.. ורק שתדעו שברוכב יש מגפיי ווסטרן של אריאט ואריאט זה בסט=).

סוס..

ליאורי..סוס אולי פעם לא היו חנות טובה אבל עכשיו הם הפכו לחנות מעוללללה יש שם הכל..מחולצות יפות ליום יום עד מגני תצוגה ומגפיים והכל..(חחחח זה נשמע כאילו אני עובד שם..חחח..)כאילו אני קונה רק שם ויש שם ציוד מעולה..

ראיתי אתמול בחדשות.

האמת היא שלא ממש אהבתי. מצד אחד הכתבה היית ה ממש קצרה ולא ממש מיצתה משהו חוץ מזה שמהללים את אורי פלג ואומרים שהוא הלוחש לסוסים. זה היה ממש מעצבן. גם הראו את כל היתרונות, איזה יופי, איזה כיף. אבל לא הזכירו שזה לא פועל על כל הסוסים. והתעלמו מכך שבשיעור, כשאחד התלמידים מנסה לעצור, והסוס ממשיך ללכת עוד איזה 2-3 מטרים, מתעלמים מזה, וזה נותן הרגשה של משהו טוב לגמרי. קיצר- כתבה קצרה, לא ממצאת, ומראה אך ורק יתרונות שמשתמששים בהם להילול אורי פלג.

shirli0811

New member
יש למישהו סיכום של הספר"הקסם השחור"

של אנה סוול..?!
עשיתי כבר והמחשב חזר מתיקון ונמחק העבודה, אין לי כוח לעשות שוב :|||

P oo k a

New member
../images/Emo53.gifחוות ווסטרן בארה"ב../images/Emo53.gif.

מממ,יש מצב שבקיץ אני טסה לארה"ב, ובעיקרון רציתי לדעת אם יש מצב שאני יכולה ללכת שם לחווה ולעבוד[לא תמורת כסף] ולרכב וזה, אפילו שאני בת 15 וחצי רקP: ואם אתם מכירים מישהו שגם עשה משהו דומה אני אשמח לשמוע:]. אגב, אני יודעת שיש המון קייטנות רכיבה בקיץ,אבל זה לא מעניין אותי, כי זה הכל שיעור רכיבה ביום, וכלמיני פעיליות אומנות, ים וכאלו, וזה לא מעניין אותי בכלל.

למעלה