שאלות קטנות ונצל"שים

ווינגז

New member
שאלות קטנות ונצל"שים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זהו המקום לכל השאלות שיש להן תשובה ברורה [כמה רגליים יש לסוסים? איך כותבים סוס באנגלית? מהם שמות המקצבים של הסוס?] וקצרה - לא דיונים, ולכל הנצל"שים למיניהם - הודעות שקשורות לנושא הפורום, אתם לא חושבים שיש להן מקום בהודעה חדשה, ומצד שני - אין להן מקום באף אחד מהשרשורים הקבועים. שימו לב שלהודעות שלא קשורות לנושא הפורום, יש בית משלהן - שרשור האוף-טופיק

ווינגז

New member
וכמובן ששכחתי

את המטרה שלשמה פתחתי שרשור חדש. פה http://www.pbase.com/gadiohad/caesarea מופיעות תמונות מהאירוע שהיה היום בקיסריה, אני מניחה שזה מעניין חלק מכם. לא אני צילמתי, הצלם הוא גולש בפורום "אומנות הצילום בתפוז". באופן כללי, אם זה מעניין מישהו - אפשר למצוא בגלריה שלו הרבה תמונות נהדרות, אבל זה כבר לא קשור לנושא הפורום, אז אני אשתוק [ובאמת אלך לישון עכשיו]

JuSt A d i

New member
../images/Emo6.gif

חח ענק לא ידעתי שבתקופת הרומאים/יוונים היה GPA
סתם...תמונות יפות

tnf

New member
מאיפה מצאת את זה?

אלינו הוא בא ונתן את האתר אבל איך את מצא את זה?

ווינגז

New member
אני גולשת בפורום "אומנות הצילום"

בתפוז, והוא פרסם שם את הלינק.

P oo k a

New member
../images/Emo53.gifחוות ווסטרן בארה"ב../images/Emo53.gif.

[שוב, כי בקודם זה לא קופץ] מממ,יש מצב שבקיץ אני טסה לארה"ב, ובעיקרון רציתי לדעת אם יש מצב שאני יכולה ללכת שם לחווה ולעבוד[לא תמורת כסף] ולרכב וזה, אפילו שאני בת 15 וחצי רקP: ואם אתם מכירים מישהו שגם עשה משהו דומה אני אשמח לשמוע:]. אגב, אני יודעת שיש המון קייטנות רכיבה בקיץ,אבל זה לא מעניין אותי, כי זה הכל שיעור רכיבה ביום, וכלמיני פעיליות אומנות, ים וכאלו, וזה לא מעניין אותי בכלל.

ram ram

New member
אממ... אני הייתי בחווה

של דאג ויליאמסון [אם את מכירה הוא עוזה ריינינג, קאו-הורס {הוא גם ב"היכל התהילה" של הקאו-הורס} וקאטינג] המאמן שלי סידר לי להיות אצלו... דברי עם המאמן שלך.. אולי הוא מכיר אנשים שם....
דאג...

RoNy S

New member
למכירה ../images/Emo124.gif

כי לא היה שרשור מתאים.. אוכף קפיצות חום של סטיובן לעוד פרטים אפשר לפנות אליי באייסי\מסן: 146833734 [email protected]

doron225

New member
גם לי יש משהו למכור

אוכף ווסטרן ביג הורן 17 אינץ' למכירה רק ב2,000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפרטים [email protected] [אמא שלי.......................................] [...]

חח גמלי יש! ../images/Emo124.gif

למכירה
! אוכפ סירקל Y חדש חדש בשימוש רק חצי שנה, מחיר פעוט+שמיכה! מהר מהר לפני שיגמר! חח סתם תפנו אליי במסרים!=]

עצת ישיבה..

טוב... חבר לקבוצה ביקש את עיצתי לגבי ישיבה נכונה וזקופה יותר אבל לא ידעתי מה בדיוק לענות לו כי לא הייתה את הבעיה הזאת... אז אני פונה אליכם.. יש לכם עיצה לתיקון הישיבה או לישיבה זקופה יותר?

ווינגז

New member
זה מאוד אינדבדואלי

כל אדם יושב קצת אחרת על הסוס, ולכל אדם יש את הבעיות המסויימות שלו. כלומר, כל אחד צריך לעבוד ו"לתקן" דברים אחרים כדי להגיע לישיבה "לפי הספר". את יכולה להמליץ לו לבוא לפה (גם בלי קשר
), ואם ירצה לקבל ביקורת ועזרה, בשביל זה בדיוק קיים שרשור השת"ב (ושרשורים אחרים).

עקבים למטה חח..

כתפיים פתוחות, לא להיות נוקשה עם הגוף ו... וואלה באמת קשה לתת טיפים לישיבה נכונה..

ram ram

New member
חחח... להוריד עקבים, להשתחרר

או בקיצר, לנסות להיות חלק מהרעמה של הסוס.... חחח.. נשמע מצחיק אבל זה עובד...! [אני למדתי ככה וזה אחלה...!] ואפשר גם לנסות לעלות בלי אוכף... זה בונה אחלה יציבות...

שאלה על חוות עמק זהר..

אני רוצה ללכת ל"קורס" שלהם בקיץ.. (5 ימים..) מכירים
יש המלצות
וטווח מכירים אם מישהו יודע..

Vintage Queen

New member
אני אומנם לא יודעת טווח מחירים

אבל אני יכולה להמליץ בחוםםםם על החווה, יעל מדהימה בתור מדריכה ובכלל הצוות אחלה, בכלל חווה מאוד מאורגנת ומסודרת.. הסוסה שלי שם (בטח תראי ואולי אפילו תרכבי עליה קצת) והטיפול שם בסוסים הכי טוב שיש! בקיצור- מומלץ!

למעלה