שאלות קטנות ונצל"שים

ווינגז

New member
שאלות קטנות ונצל"שים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

המקום לכל השאלות הקטנות לגבי סוסים, שאין להן פוטנציאל להתפתח לדיונים ('כמה רגליים יש לסוס?', למשל) וכל הנצל"שים למיניהם ('הי, גיליתי שלסוס יש ארבע רגליים, רק רציתי שתדעו'). שימו לב שהשרשור הוא הבית להודעות שקשורות ישירות לנושא הפורום - שידוע לכולנו שהוא סוסים ורכיבה על סוסים, ולא נצל"שים כלליים (אפילו שאלות בנוגע לשינוי חתימה/איך מוסיפים תמונות - מקומן בשרשור ה-
של הפורום). הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - רק לשרשור ה-
, אחרת ימחקו. תודה.

PinkHorse

New member
תמונות איכותיות של רוכבים בתחריות,

באתר המדהים של אסף רחמים המוכשר=]. וכמובן תמונות מאליפות הארץ, ביומיים. כנסו לראות.

כמה שאלות על ניקוי אוכף...

שלום יש לי אוכף אינגליש, קניתי סבון אוכפים ואני מנקה איתו את האוכף ובעיקרון אני יודע לנקות איתו את האוכף אבל שמעתי שיש טיים ועצות שונות לניקויו ולניקי הארכובות שלו אז אם יש לכם טיפים ועצות אני אשמח לשמוע!!! תודה מראששש!!!

2eye

New member
את הארכובה עצמה?

או הרצועה? את הרצועה מנקים רגיל, כמו כל רצועת עור. את הארכובה עצמה (ככה אני עושה) מפרידים מהרצועה, ושמים סדלי עם מים (אני שם בחמים, לא חובה) ומשאירים שם כמה דקות. אח"כ מוציאים, ומורידים את הלכלוך שנשאר :) *זה נשמע קצת כמו מתכון לא?

natyly

New member
קורס הקיץ במרכז לרכיבה-כפר ביאליק

שמעתי על זה, וזה דיי מתאים לי כי יש הסעות.. למישהו יש פרטים? לאיזה גילאים זה מיועד? מחירים? אשמח לשמוע!

למעלה