תמונות מהתחרות ביגור, 12.05.07
אז כמה חוקים, קודם כל: א. אני מצלמת בשביל לשלוח, מן הסתם, אבל אין צורך ללחוץ עליי ולשלוח לי עשרות הודעות בשבוע/יום/שעה/דקה. אני יודעת שאתם רוצים אותן - וכשאתפנה גם אשלח. ב. חלק מכם שוכח לפעמים שאני בנאדם ולא מכונה, ושמילים כמו בבקשה ותודה הן חלק מהלקסיקון האנושי. אני לא חייבת לכם שום דבר, ואתם יודעים מה? באמת שאני מצלמת בשביל הכיף... אנשים שיתעלמו משני הסעיפים שלמעלה - יצא לי החשק לשלוח להם תמונות ו/או לצלם אותם בעתיד. אחרי ההרצאה הלא-כ"כ-נעימה הזו - למטה נמצאת רשימת האנשים שצילמתי בתחרות האחרונה (המסומנים ב-
כבר קיבלו את התמונות, מן הסתם). אתם יודעים איך ליצור איתי קשר; אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל או קומונת התמונות של הפורום: - אורי ואביב - איגור ובדואין - איתי ואראגון [אני ממש לא בטוחה לגבי זה] - אמיר ומטריקס - אמיר וסר-וויליאם - אנה וג'וניור [
] - אסף ורידזה - בועז וקאטר קולור - בן וניסן - בר ולאבר בוי - גל והרקולס (אני לא בטוחה כמה אני יכולה להציל מזה, זה מאוד חשוך) - דן ופריסטייל - דנה וסברינה - דרור ורונלד [
] - הילה ואופניטה - טל ואוניקס - יאיר ואיירטון סנה - יונתן וג'ני - יקי וגרף (גם לגבי זה אני ממש לא בטוחה) - ליאור ווגאבונד - ליאל ופוסיבל - ליאל וקרמליטו - מאי וזילה - מור ומילניום [
] - מור ופמקה - מור וקוזיר - מור ומירמיס - מיכל ופיורה (גם אותן לא בטוח שאוכל להציל) - נופר וסילבסטר - נטע ולינדודגרדס ג'נבה - נעמה ווניצה - עומר וטימי - עידו ופרננדו - עמית וטאלו - עמרי ואמרלד-ריזלינג - פבל ודואלה - קרן ואניס - רוני וסאם - רועי ולוק-אט-הר - שחף ויולורי - תמר ויל
עוצב באמצעות תפוז-פד