האיש והמיתוס
New member
שאלות קטנות למומחים גדולים:
כמה שאלות למומחים לעניין: 1. אני צריך מתכון לשמרי בירה. לא שמרי אפיה, לא שמרים טריים או יבשים - שמרי בירה. יש בכלל מתכון או אוכל שאפשר לשב בו שמרי בירה ? 2. איפה משיגים מה שקרוי "פרי הורד" מהזן Rosa Rugosa" ? מה אפשר לעשות עם זה ? במה זה משתלב ? 3. איפה משיגים שמן נבטי חיטה ? שמן כותנה ? אצות ? (יבש או טרי ?) (בבקשה לא צריך את העיצה של "חנות בריאות" האלה של מוצרים טבעוניים, כי יש להם שם מחירים של בית מרקחת במקרה הטוב, האם יש שוק או שווקים שאפשר להשיג שם וכו') 4. נבטי חיטה זה חיטה מלאה ?
כמה שאלות למומחים לעניין: 1. אני צריך מתכון לשמרי בירה. לא שמרי אפיה, לא שמרים טריים או יבשים - שמרי בירה. יש בכלל מתכון או אוכל שאפשר לשב בו שמרי בירה ? 2. איפה משיגים מה שקרוי "פרי הורד" מהזן Rosa Rugosa" ? מה אפשר לעשות עם זה ? במה זה משתלב ? 3. איפה משיגים שמן נבטי חיטה ? שמן כותנה ? אצות ? (יבש או טרי ?) (בבקשה לא צריך את העיצה של "חנות בריאות" האלה של מוצרים טבעוניים, כי יש להם שם מחירים של בית מרקחת במקרה הטוב, האם יש שוק או שווקים שאפשר להשיג שם וכו') 4. נבטי חיטה זה חיטה מלאה ?