שאלות קטנות

רעם69

New member
שאלה

רציתי לדעת אם הזימון למבחן מו"ר נשלח על ידי כל אוניברסיטה בנפרד ואיך יודעים אם התקבלת לראיונות רק בת"א או רק בטכניון או בשניהם יחד?

E L E A N O R

New member
ירושלים

יש אולי למישהו את הטלפון של מזכירות הרפואה בעין כרם? דפנה או צילה? רציתי לשאול כמה שאלות שנראה לי שבמדור רישום לא ידעו לענות לי עליהן.. תודה מראש, אלינור

parw

New member
שאלה

אני לומד בטכניון לתואר בהנדסה ביורפואית ומעוניין לעבור לרפואה בירושלים השנה הבאה (כאילו להתחיל בשנת לימודים 2008)עד אז אני לא אסיים את התואר הנוכחי שלי.האם אני יכול להתקבל לאונבירסיטה העברית(או בכלל לכול האונבירסטאות)לפי בגרות+פסיכומטרי?

adva sharon

New member
סכם וראיון ב"ש

רציתי לשאול אם בקבלה לב"ש אכן מהרגע שאת/ה מזומנ/ת לראיון אין כלל משקל לסכם שעליו זומנת. ועוד משהו: מישהו כבר קיבל זימון/דחייה לשם או התעדכן משהו באינטרנט? לי לא התעדכן כלום...

shanik2

New member
שאלות של בירוקרטיה

שלום לכולם 1.בקשר לת"א מה הסיכוי שאם הבגרויות הגיעו אליהם באמצע מאי הם יתחשבו בזה? נכון להיום אני לא רואה ששום דבר התעדכן... 2. כיוון שחשבתי שסיכויי הקבלה שלי לירושלים שואפים לאפס לא נרשמתי (בעיקר משיקולי חסכנות :).... האם יש טעם לנסות להירשם הרשמה מאוחרת?

dorin276

New member
אז ככה:

בחוברת המצורפת שמקבלים יחד עם הזימונים למו"ר, מטעם המרכז הארצי לבחינות ולהערכה, כתוב: "מועמדים יוזמנו להשתתף במערכת מור מטעם אוניברסיטת תל-אביב או מטעם הטכניון, או מטעם שני המוסדות גם יחד. כל מועמד יידע ביום הבחינה (לכל המאוחר) איזה מוסד הזמין אותו. מועמד שהוזמן ע"י מוסד אחד בלבד לא יוכל להשתמש בציון מערכת מור במוסד שלא הוזמן מטעמו, אלא אם כן בשלב כלשהו של תהליך הקבלה ציון ההתאמה (ציון הסכם) של המועמד יעלה בקנה אחד עם דרישות מוסד זה". כלומר אולי נקבל גם מכתבים מהאוניברסיטאות עצמן, עוד לפני מבחן המו"ר.

אתה לא צריך לסיים את התואר

כנס לשאלות הנפוצות של הפורום. מפורט שם בדיוק מה צריך כדי להתקבל לרפואה עם רקע אקדמי.

אחרי שאת מגיעה לראיון הסכם לא משנה

בכלל. את נשפטת אך ורק לפי הראיונות. יש כמה אנשים שכבר קיבלו דחיה, אבל לא הרבה. הסף כרגע עומד על 767.

בקשר לתל אביב

דיברת איתם כששלחת להם את הבגרויות
יכול להיות שבגלל שעבר כבר התאריך של העברת כל המסמכים, את צריכה לשלוח להם מכתב בקשה שיתחשבו בציונים שהעברת להם. בקיצור, תרימי טלפון מחר בבוקר למרכז למרשם כדי לברר את העניין. אני חושבת שקצת מאוחר מדי עכשיו כדי להירשם לירושלים, במיוחד כשהתאריך האחרון להעברת מסמכים היה ה31 במרץ. נסי לדבר עם דפנה אסדו מהפקולטה לרפואה, אולי הם בכל זאת יסכימו.

adva sharon

New member
קיבלו כבר זימונים?

תודה רבה... יש לי את הסכם הדרוש, ולא התעדכן עבורי כלום, לא בדואר ולא ב'בדיקת מצב ההרשמה'. זה תקין?

ארגינין

New member
סכם וראיון

אחרי שקיבלת זימון לראיון הסכם כביכול לא משנה, אבל בסוף התהליך כולו מתכנסת ועדה שדנה בכל המועמדים, מסתכלת על הציונים שלהם (הסכם) ומה שחשבו עליהם בראיונות. ואז פשוט לוקחים את ה- X אנשים הכי טובים (לצורך העניין אם יש מקום ל- 70 איש, ייקחו את ה- 70 הכי טובים)

parw

New member
מחדד את השאלה שלי

אני לומד לתואר בהנדסה ביורפואית בטכניון ואני למעשה רוצה להתקבל לרפואה לא על סמך הרקע האקדמי שלי אלא דווקא לפי בגרות+פסיכומטרי.יש לי מומצע בגרות של 120.78 כך שבכול המקרים הוע עדיף ממומצע 90 באקדמיה אז השאלה שלי היא נניח שאני לא סוגר את התואר ורוצה להירשם לאונבירסיטה העברית האם הם יכולים לדון בקבלתי לפי בגרות+פסיכומטרי?

ברור שכן, והם אכן יעשו זאת

ובבקשה תשרשר בפעם הבאה את ההודעה שלך לשרשור רלבנטי אם קיים כזה.

parw

New member
אכן כן

באונבירסיטה העברית המומצע הוא 118.7 אבל בטכניון זה 120.78

למעלה