שאלות קטנות

natalysh

New member
יש פה סטודנטים לוטרינריה?

אם אתם יכולים ליצור איתי קשר בדחיפות (בבקשה בבקשה), אפשר גם בפרטי, אני אשמח. זקוקה לעזרה. תודה!

Tinks

New member
שאלה ללומדים באת"א, י-ם ובטכניון

תהייה לגבי תקופת הבחינות בין סמסטר חורף לאביב - האם יש חופשת סמסטר, או שבמשך כל פרק הזמן בין סיום סמסטר להתחלת חדש יש בחינות? מה הנוהל לגבי מועדי ב' - האם זכאים לגשת אליהם גם מבלי להתייצב במועדי א'? ומתי נערכים מועדי ב'? השאלות הנ"ל נובעות מהתכנון שלי לשנה הקרובה להעלם לחודש בברזיל בתקופת הקרנבל... השנה הוא יהיה ב15-20 בפברואר, ואני הייתי רוצה לנסוע לכל פברואר (כמדומני, בדיוק על תקופת בחינות) ולכן תהיתי אם יהיה אפשר לגשת למועדי ב'... אגב, איפה אפשר למצוא לוח זמנים מעודכן לשנת הלימודים הבאה (מתי מתחיל הסמסטר, מתי נגמר וכו')? תודה לכל העונים!

אנסאם

New member
לימודי רפואה

אני לומדת רוקחות ושמעתי על האפשרות שבשנה שלישית אפשר לעשות משולב רוקחות ורפואה? האם זאת שמועה אכזרית או אפשר? האם תנאי הקבלה רגילים? האם כדאי לעשות דבר כזה?

derwansin

New member
שאלה לגבי מו"ר/מרק"ם בספטמבר

מישהו יודע אולי מה כמות המקומות ששומרים בת"א ובירושלים לאלה שעושים מו"ר או מרק"ם בספטמבר? ברור שיש מספר מקומות כלשהו כי אנשים כבר מתחילים לקבל הודעות קבלה בזמן שאנחנו עדיין לא עברנו את המבחנים האלה... יש אולי גם מישהו שיודע כמה מועמדים מוזמנים למרק"ם ספטמבר? שמעתי מאושרית שיש 140 מועמדים שמוזמנים למו"ר ספטמבר, זה כולל גם את הטכניון או רק את ת"א?

דוק אוק

New member
שאלה קטנה

מישהו מכם יודע , איך אני יכול לראות את התוכן של קורסים שונים באב"ג. למשל אם אני רוצה לראות מה יש ב-פיסיקה לרופאנים א' -471.8.1001 - איך אני יכול לגלות מה יש בו? תודה לעונים

tidhar4u

New member
שלום לכולם!

שלום! הייתי רוצה לדעת האם יש אתר (או שמישהו יכול להסביר לי) על החלוקה האנטומית של העצבים בגוף. אשמח לקבל ציור שמתאר את חלוקה זו.

kontsy

New member
תנסי לשאול פה:

זה הפורום של שנה ד' של ב"ש: http://forum.bgu.co.il/index.php?showforum=144

dafmic

New member
רוקחות ו..

אני לא יודעת לגבי רפואה, אבל זה אפשרי לגבי רפואת שיניים - יש איתנו בחורה כזו (אני לא זוכרת איזו שנה היא ברוקחות, נדמה לי שבאמת היא מסיימת שנה ג'). למיטב ידיעתי, למעט פטורים, היא התחילה את לימודי רפואת שיניים משנה א' (לא ג'). אין לי מושג אם היא התקבלה ע"ס ציונים או סכם.

למעלה