שאלות קטנות
היי, בעקבות המלצות כאן מהפורום, קניתי זרעי פשטן היום ויש לי כמה שאלות: 1) האם לקנות אותם כבר טחונים (הם היו במקרר בחנות) לא נותן כלום? (האידיאל זה לטחון כל יום בבית או לטחון פעמיים בשבוע ככה). 2) הכמות המומלצת היא כף? איך אני יכולה לדעת מה הערך התזונתי בכף אחת? בחבילה של 400 גר' פשתן טחון קלוריות: 492 סיבים: 28% חלבון: 19.5% שומן: 34% פחמימות: 34.2% סידן 199.0 מ"ג ל 100 גר' ברזל 6.2 מ"ג ל - 100 גר' 3) קראתי שלאכול אותם יחד עם יוגורט זה לא ממש יעיל כי, פשתן מונע ספיגת סידן בגוף ולכן איננו מומלץ לאכילה עם מוצרי חלב, כגון יוגורט??? ידוע לי שסידן נספג טוב עם ויטמין D, או עם שומן, אז אפשר להסיק מכך שאם אוכלים יוגורט 0% עם פשטן שיש בו שומן.. זה לא ייספג? אשמח להרחבה כאן. 4) מה ההבדל בין הזרעים הזהובים לבין החומים? אשמח להמלצה על יוגורט שנחשב להכי בריא. יש את האקטיב או הרגיל ביו של דנונה.. מרוב כל הסוגים אני מתבלבלת. המשך יום מקסים, יעל.
היי, בעקבות המלצות כאן מהפורום, קניתי זרעי פשטן היום ויש לי כמה שאלות: 1) האם לקנות אותם כבר טחונים (הם היו במקרר בחנות) לא נותן כלום? (האידיאל זה לטחון כל יום בבית או לטחון פעמיים בשבוע ככה). 2) הכמות המומלצת היא כף? איך אני יכולה לדעת מה הערך התזונתי בכף אחת? בחבילה של 400 גר' פשתן טחון קלוריות: 492 סיבים: 28% חלבון: 19.5% שומן: 34% פחמימות: 34.2% סידן 199.0 מ"ג ל 100 גר' ברזל 6.2 מ"ג ל - 100 גר' 3) קראתי שלאכול אותם יחד עם יוגורט זה לא ממש יעיל כי, פשתן מונע ספיגת סידן בגוף ולכן איננו מומלץ לאכילה עם מוצרי חלב, כגון יוגורט??? ידוע לי שסידן נספג טוב עם ויטמין D, או עם שומן, אז אפשר להסיק מכך שאם אוכלים יוגורט 0% עם פשטן שיש בו שומן.. זה לא ייספג? אשמח להרחבה כאן. 4) מה ההבדל בין הזרעים הזהובים לבין החומים? אשמח להמלצה על יוגורט שנחשב להכי בריא. יש את האקטיב או הרגיל ביו של דנונה.. מרוב כל הסוגים אני מתבלבלת. המשך יום מקסים, יעל.