לקים בגרמניה..
קודם כל אין OPI וצ'יינה גלייז איפה שאני הייתי, אולי אם תהיי בברלין יש מצב שתמצאי. אסי יש בדאגלס אבל עולה כמו בארץ ולכן חבל על הכסף. אם את בכל זאת רוצה - Dougles קוסמטיקה, יש בכל עיר גדולה לפחות סניף אחד, אני יודעת שכשהייתי בשטוטגארט היו שם שני סניפים אחד ליד השני. אם את מחפשת דברים אחרים - יש שם הכל מהכל והמון מבחר ותאמיני לי שלבחור רק קצת יהיה קשה. בכל פינת רחוב יש חנות שקוראים לה Muller ובחלק מהמקומות יש חנות שנקראת dm. בשתיהן יש גם לקים יוקרתיים (שאנל וכו') גם לקים יותר עממיים שבארץ הם במחירים מופקעים למדי (מי יישלם 60 שקל ללק של לוריאל?) וכמובן גולת הכותרת - לקים שווים שאין בארץ. כמה חברות שראיתי והתלהבתי - יש להם גם מבחר וגם הם לא ממש יקרים - ארט דקו, P2, אססנס (אהבת חיי! לקים ביורו.), קטריס, רימל, פינגרטיפס, מנהטן מייקאפ וכו' וכו' וכו'. יש להם המון צבעים וגוונים ואופציות של מחירים ומה שאת מחפשת אני בטוחה שתמצאי. אגב, אם את רוצה לשאול עוד משהו לגבי כל דבר שיש שם, את מוזמנת. כמעט ואין מידע באינטרנט ואני נגיד הסתובבתי בלי הרבה ידיעה, כי כל המידע שיש באינטרנט הוא או לוקה בחסר או ב..גרמנית.