שאלות קטנות

לימי43

New member
בננות,בסופר פארם לקים מהממים של ג'ייד

החדשים בעשרה שקלים בלבד...

bottlegennie

New member
הלקים המשתנים של קלייר'ס ו-Makeupally...

האמת שאני לא ממש יודעת איך הרעיון הזה לא עלה עד עכשיו, אבל למה לא להחליף? Makeupally זה מן שוק החלפות ענק של איפור בכלל ולקים בפרט, אז מה הבעיה לאתר את זה שם?

PeachGirl

New member
שאלות+ הצעה

מוצרים משלימים (מחזקים, מייבשים, טופים וכו'...) האם היה שרשור בנושא? אני חיפשתי מעט ולא מצאתי... אם יש- מישהי יכולה לצרף לי? במידה ואין- אולי נפתח אחד כזה? שבו מי שיכולה תמליץ/ תרחיק אותנו ממוצר מסוים. תספר איך הוא ואם הוא מחו"ל או שאפשר לקנות אותו בארץ. הולך?

Ultra marine

New member
המוצרים שלי

בסיס - עדיין לא מצאתי בסיס ראוי שאני אוהבת ולא מצהיב והאמת, שאני מחפשת כזה שהוא גם מחזק מה שעושה את העניין יותר מסובך. מחזק - OPI Envy Sensetive and Peeling. רכשתי אותו בעבר דרך טרנס דיז'יין. היום אפשר ב ebay או דרך Nail etc. העלות כ 10$ פלוס מינוס. אני חושבת שהוא סה"כ סביר בתור מחזק אבל לא התרשמתי מאוד מהיכולות שלו. עדיין היו לי התפצלויות. אולי יש לי עכשיו יותר אבל קשה לי להניח שזה לא בגללו (עבודה פיזית שהיתה לאחרונה ולא היתה קודם). אני חושבת שהוא טוב כמיינטננס. הוא גרוע בתור בסיס לגליטרים. ומודה לא ניסיתי אותו לבד לבד עם לק במרקם חלק. אני אנסה בהמשך השבוע כי פתאום הסתקרנתי.. טופ - כרגע הטופ הממולץ שלי הוא ה Mega Shine של סאלי הנסון. 40-50 ש"ח בסופר פארם. לא הייתי מרוצה מה Seche Vite. כיווץ את הלק (גם אם ייבש די מהר) הייתי רוצה לדגום את הפושה. הוא ברשימה שלי וכנראה יוזמן בתחילת החודש..

Marble Arch

New member
אני מציעה שנעשה את זה מסודר ואני גם אנעץ

אני משרשרת להודעה הראשית סוגים של מוצרים וכל אחת תוכל לשרשר בהתאם לקטגוריה... תודה על הרעיון!

adika60

New member
המלצות ללק גליטרי?

הי בנות, לאחרונה יש לי ממש חשק ללקים גליטריים? המלצות? תודה!

תולי01

New member
וואו, יש כל כך הרבה

יש לך כיוון מסוים ? צבע ? נצנצים גדולים / קטנים ? יש את סדרת הגליטרים של צ'יינה גלייז ויש להם לקים מדהימים כמו האטלנטיס או המטאור שאוור....

adika60

New member
תודה!

גליטרים גדולים, ודווקא פחות מעניין אותי לק צבעוני, אלא שהגליטרים יהיו צבעוניים (לא בטוחה שהסברתי את עצמי טוב....משהו סטייל mad as a hatter של OPI). באמת חשבתי על זה שבטח מ - צ'יינה גליז תגיע הישועה.... יש לך המלצה ספציפית? וגם, על מוכר ספציפי באיביי ממנו כדאי לקנות צ'יינה גלייז? תודה!

Come Alive

New member
חוץ מצ'יינה גלייז...

אני מציעה לך ללכת לחנות Nails בדיזנגוף סנטר, יש להם שם מלא מלא לקים, ויש להם סטנד ענק של לקים של לצ'אט.. יש שם מלא מלא לקים בדיוק בסגנון שאמרת, מ-ד-ה-י-מ-י-ם. ממליצה מאוד!

Coral Scott

New member
לקים בגרמניה ?

שבוע הבא אני מתעופפת לגרמניה ואני מחפשת בעיקר opi אסי וChina Glaze אם זה קיים ומישהו יודע איפה אני ישמח למידע :)

נופ ר

New member
ואצלי ההורים טסים לגרמניה

אז אם מישהי יודעת... יש שם איזה רשת שיש בכל מקום עם לקים שווים? ההורים שלי נוסעים למשפחה שלנו שם והם גרים באיזה עיר שבלתי אפשרי לבטא את השם שלה חחח

JAP Noa

New member
לקים בגרמניה..

קודם כל אין OPI וצ'יינה גלייז איפה שאני הייתי, אולי אם תהיי בברלין יש מצב שתמצאי. אסי יש בדאגלס אבל עולה כמו בארץ ולכן חבל על הכסף. אם את בכל זאת רוצה - Dougles קוסמטיקה, יש בכל עיר גדולה לפחות סניף אחד, אני יודעת שכשהייתי בשטוטגארט היו שם שני סניפים אחד ליד השני. אם את מחפשת דברים אחרים - יש שם הכל מהכל והמון מבחר ותאמיני לי שלבחור רק קצת יהיה קשה. בכל פינת רחוב יש חנות שקוראים לה Muller ובחלק מהמקומות יש חנות שנקראת dm. בשתיהן יש גם לקים יוקרתיים (שאנל וכו') גם לקים יותר עממיים שבארץ הם במחירים מופקעים למדי (מי יישלם 60 שקל ללק של לוריאל?) וכמובן גולת הכותרת - לקים שווים שאין בארץ. כמה חברות שראיתי והתלהבתי - יש להם גם מבחר וגם הם לא ממש יקרים - ארט דקו, P2, אססנס (אהבת חיי! לקים ביורו.), קטריס, רימל, פינגרטיפס, מנהטן מייקאפ וכו' וכו' וכו'. יש להם המון צבעים וגוונים ואופציות של מחירים ומה שאת מחפשת אני בטוחה שתמצאי. אגב, אם את רוצה לשאול עוד משהו לגבי כל דבר שיש שם, את מוזמנת. כמעט ואין מידע באינטרנט ואני נגיד הסתובבתי בלי הרבה ידיעה, כי כל המידע שיש באינטרנט הוא או לוקה בחסר או ב..גרמנית.

danra

New member
../images/Emo68.gif אני אישית לא. בטח ובטח לא בקיץ

עם שמלה בצבעים כאלה סביר להניח שהייתי הולכת על משהו חיוור בוהק כמו הואן דגו.

למעלה