שאלות קטנות

שאלות קטנות

לא מזמן התחלתי שירות כמתנדבת. יש שני דברים שמציקים לי, אחד קשור להתנדבות ואחד כלל לא.
1. מישהי מהיחידה שלי מתנדבת גם היא ומשרתת בתור מדריכת חי"ר. כידוע מדרכות חי"ר מקבלות נעלי חי"ר שמיועדות להליכה בשטח. יש כמה מדריכים מהיחידה שלו מגיעים מקורס מדריכי חי"ר אלא עוברים את ההכשרה ביחידה. אנשים אילו מקבלים נעלי חי"ר בכל זאת אלא שהיא לא קיבלה נעלי חי"ר אלא נאלצה להישאר עם נעלי הבנות (הלא מותאמות לשטח בעליל) למרות שהיא עושה בדיוק את אותו תפקיד של בוגרות קמ"ד ויורדת המון לשטח וזה רק בגלל שהיא מתנדבת ולכן לא תופסת תקן. יש מה לעשות עם זה לדעתכם? לא הגיוני לרדת לשטח במשך שנתיים עם נעליים שהסולייה שלהם דקה כו נייר. (אני אישית לא חושבת שיש הכרח בנעלי חי"ר אבל מגיע לה לפחות נעליים גבוההות כמו של בנים.
2. (כמו שאמרתי השאלה הזאת לא קשורה להתנדבות אבל אולי תוכלו לעזור לי בכל מקרה) בתפקיד שלי גם אני יורדת לשטח הרבה וגם אני נאלצת לרדת עם נעלי בנות. אמנם גם בנות שמתגייסות לא כמתנדבות לתפקיד שלי לא מקבלות נעליים גבוהות אבל זה לא נראה לי צודק. הסולייה שנעליים הנמוכות היא דקה ולא נוחה ואתה מרגיש כל אבן ואבן שאתה דורך עליה. למי שנמצא בשטח זה ממש יכול לעשות בעיות ברגליים. לעומת זאת כל הבנים, לא משנה כמה עורפי התפקיד שלהם, מקבלים נעליים גבוהות וגם מדי א' נוחים בהרבה מבחינת כמות הכיסים ומיקומם. זאת נראית לי אפליה על רקע מין... למי אתם חושבים שאני צריכה לפנות אם בכלל?...

נ"ב: פטור נעליים לא מספק אותי כי אני לא מעוניית להוציא כסף על ציוד שאני צריכה כדי למלא את תפקידי. (אלא אם כן לצבא בה לממן לי נעלי הרים P:)

hillator

New member
תשובה

1. לעדכן מפקד ברמת סאל- לא תקין לאבטוח להיות בשטח בנעל בנות
2. תתחיל ממפקד בדרגת רס"ן

למעלה