שאלות קטנות-

I Tusha I

New member
שאלות קטנות-

ט'ימים- הדבר הראשון שאני שואלת זה אם כאשר אתקין ט'ים ואפעיל אותו זה יהיה באנגלית... זה די הגיוני כי העברית בעצמה היא ט'ים... אם כן, איך להמנע מכך ולהשאיר את העברית רק עם ט'ים אחר ומגניב?
דבר שני, יש למישהו המלצה על ט'ים? דמויות- איך מתקינים, איפה מורידים? אם אני אעביר דמויות מגרסת הדמו החדשה של IDDR לגרסא הישנה המלאה שלי, זה יעשה לי צרות? זה הכל

I Tusha I

New member
בלע פורום מת+גילוי מרעיש בשבילי

ניסיתי להתקין את הגרסא השניה של ט'ים של IDDR על הIDDR הקודם שלי ולא הצליח, זה עשה לי את זה עם ריבועים סגולים שחורים ודיי מפחיד, אז קוןדם כל- אם יש פתרון לבעיה הזאת אשמח...
בכל מקרה עכשיו כל שמתי לב שיש אופציה לPUMP IT UP בט'ים הדפולט שלי, וניסיתי, ואכן עולים החיצים של המשחק פאמפ איט אפ והכל... אז שתי שאלות לי... א'- למה האופציה הזו סגורה בגרסא העברית? ב'- לפאמפ איט אפ יש שטיח שונה לגמרי, האם שטיח כמו שלי וכמו של כל מי שפה בערך יכול לתפעל בגרסת הפאמפ איט נאפ הזאת בתוך סטפמאניה, או שחייבים שטיח פאמפ איט אפ? במקרההה ואפשר, איך למפות את השטיח כדי להתאים אותו? יש גם את האמצע בפאמפ איט אפ, דבר שבכלל לא קיים בסטפמאניה... בלע לא שנראה לי שיש מישהו שיענה לי כאן

Tamar from IDDR

New member
תשובות....

THEME זו ערכה. הסטפמניה תומכת בערכות שמשנות את הגרפיקה של המשחק (מסכים וכו'). IDDR פתחו ערכה עברית למשחק לפני שנתיים וחצי. ניתן היה להוריד את הערכה העברית חינם מהאתר. אבל.... אנשים רעים ניצלו את התמימות של IDDR ומכרו משטחי ריקוד זולים ומעפנים עם הערכה העברית של IDDR. אנשים נפלו בפח וחשבו שהם קנו את המוצר המקורי בעוד יש להם זיוף... ולכן, היום הערכה העברית מוצפנת ועובדת רק בגרסת ההדמייה שניתנת להורדה חינם. מי שאוהב את הערכה החדשה של IDDR (גרפיקה יפה בהרבה, דמויות, קריינים וכו'), יכול לרכוש את הדיסק. למי שיש לו משטח של IDDR זה עולה בסה"כ 39 ש"ח כולל משלוח. הנה הקישור: http://www.iddr.co.il/catalog/product_info.php?cPath=31_35&products_id=82 למי שיש משטח אחר (לא של IDDR) אבל אהב את גרסת ההדמייה ורוצה את המשחק המלא, יכול לרכוש אותו ב 79 ש"ח.http://www.iddr.co.il/catalog/product_info.php?cPath=31_35&products_id=83 עכשיו לגבי PUMP IT UP או בקיצור PIU זה משחק קוריאני שעובד עם אלכסונים ואמצע. בארץ אין משטח שתומך בלחצן אמצע... ולכן IDDR פיתחו משחק חדש שנקרא DANCE IT UP. 4 אלכסונים וחץ למעלה. משחק מגניב! שווה לנסות, זה קיים בדיסקים שציינתי למעלה וכמובן בדיסק IDDR בקצב ישראלי. מקווה שעניתי והבהרתי את הכל

אני מרגישה טיפשה../images/Emo179.gif

אין לי מושג על מה את מדברת
ט'ים? כאילו, THEME או TEAM? ומה זה בכלל?
אם תסבירי לי אולי אני אוכל לעזור

למעלה