שאלות קיומיות,

comicsgirl

New member
שאלות קיומיות,

בקשר לאקס-מן
אחרי שראיתי את הסדרה (הישנה), הסרט (שניהם), הסדרה (החדשה) וקראתי טיפה מהקומיקס הגעתי לכמה שאלות: 1. מיסטיק- הכוח שלה הוא להפוך לאנשים, אבל האם היא מקבלת גם תכונותיהם המונטיות, במידה והיא הופכת למוטנט? 2. מיסטיק- אם היא כן מקבלת את הכוחות שלהם אז מה לעזאזל המגבלה שלה (אם יש לה בכלל)? ואיך אפשר להבדיל בינה לבין המקור? 3. קורט ואגנר (נייטקרולר)- בסדרה החדשה מופיעה דמות בשם קורט ורציתי לדעת אם היא הופיעה גם בקומיקס המקורי. 4. זה רק אני או שאקס-מן מבוסס על סיפור השואה? זהו לבינתיים... מקווה שלא שיגעתי לכם ת'שכל בברכת יום טוב ואחלה שבת, רעותי תותי.

Cartman

New member
בקשר ל4

אקס מן לא מבוסס על סיפור השואה, אבל כן עוסק בגזענות ובשנאת השונה. שלא נדבר על זה שמגנטו עצמו היה בשואה.

illustrator

New member
ובכן...

1. לא. מיסטיק רק נראית כמוהם, אבל לא מקבלת את כוחותיהם. 3. זה אותו קורט ואגנר שהופיע בסרט השני, והוא אכן לקוח מהקומיקס. כמובן שגירסת X-men Evolution רחוקה מאוד, מאוד מגירסתו המקורית (עד כמה שיצא לי לראות).

The Crusader

New member
אם זכרוני אינו מטעני....

היה ויכוח שלם כאן בעבר על מקורו של מגנטו,שמו וכולי... ולפי מה שאני זוכר יש כמה גרסאות... הוא התחיל בתור ניצול שואה ואז פתאום שינו אותו לניצול התקפה של איזה כפר או משהו בלי קשר... משהו כזה...ככה שהיום אם אני לא טועה ישנם כמה דיעות ואין אחת מקובלת...למרות שבסרט השתמשו בשואה כדי להקצין את הדמות שלו אני חושב...וגם כי היהודי חייב להיות הרע...נאצים...חחח סתם סתם :)

למעלה