(שאלות) קפה ומנתה

(שאלות) קפה ומנתה

אחרי 4 שנים של טיפול הומאופתי אני עדיין לא יודעת תשובות 1. מה הסיבה שקופאין ומנתה פוגעים ברמדי? 2. האם זה פוגע בבת אחת או בהדרגה? 3. איך יודעים שזה פגע/ ניטרל את הטיפול? 4. ומה עושים אם זה אכן ניטרל?

ההומאופתית שלי:

פעם היא אמרה שהייתה ביום עיון או משהוא כזה שדן בשאלה הזו אבל לה ולי יש כל כך הרבה על מה לדבר שלא מספיקות הכל זה נושא כל כך מרכזי, לדעתי, שבטח ישנם מאמרים על זה אני אחפש ברשת מאמרים

אין לה זמן לדבר על זה ?

ואכן זה נושא מרכזי, לא רק זה. חלק נכבד מתהליך ההבראה כרוך הלימוד התהליך וביטוייו. המטפל חייב להיות מורה. אם אין מורה אין כלום.

תשובות

-"אחרי 4 שנים של טיפול הומאופתי אני עדיין לא יודעת תשובות" - אני אחרי קרוב ל 15 שנה עדין לומד. -"1. מה הסיבה שקופאין ומנתה פוגעים ברמדי?" - שום דבר פרט לאנרגיה אינו פוגע ברמדי. אנרגיה דהיינו תדרי חשמל, קרני רדיו, רנטגן ואחרים וכן קרינה ישירה של שמש. רק אנרגיה יכולה לקלקל אנרגיה
את מתכוונת לפגיעה בתהליך ההבראה וזה נכון. מצאנו שצמחים אלה הם למעשה בעלי יכולת לנטרל או לעכב את התהליך. יש רעים מהם הכי הוא ה"קמפורה" שכולנו מכירים כריח החריף מנטולי ונדיף שניתן למצוא במשחות לכאבי גב, או שמן עץ התה, או משחות סיניות. למעשה הוא כל כך מזיק לתהליך ולרמדי עד שהוא מוחזק בנפרד בבתי המרקחת מופרד משאר הרמידיס ( תחשבו על סיטואציה שבה אדם מספר שאינו חש חלק מהחברה, ושאולי פוחדים ממנו וכו'. קמפורה יכולה לתקן את העיוות הזה ). זה מרתק תחשבו מדובר באנרגיות. הוא פשוט "יונק" את כוח החיים של המטופל ושל הרמדי השוכנת לידו. את עבודת הגמר שלי עשיתי עליו. סיפורה מעניין מאוד וקשור בנושא המוות. -" 3. איך יודעים שזה פגע/ ניטרל את הטיפול?" - מתייעצים עם ההומיאופת. -" 4. ומה עושים אם זה אכן ניטרל?" - תלוי בכל מיני גורמים ומשתנים. צריך לשבת ולהבין מה קרה ומה קורה. ועל סמך זה להחליט. מכאן החשיבות בפגישות חוזרות ומסודרות אחת למספר שבועות או חודשים.

למעלה