שאלות קצרות

תהיה אופציה להתקבל בלי פסיכומטרי

אבל התנאים עדיין לא פורסמו. אני מאוד ממליץ לך להבחן אלא אם כן יש לך בגרות ממש מעולה. המועד האחרון שבו אתה יכול להבחן הוא אפריל 2003 בהצלחה

cartar

New member
פסיכומטרי ברשת

שלום, היכן ניתן להוריד מבחני פסיכומטרי מלאים כדי שאני אוכל לבחון את עצמי? וגם לקבל תשובות.

iftahbe

New member
הנדסת אוירונוטיקה וחלל

מישהו יודע איזה ציון פסיכומטרי בערך צריך כדי להתקבל לחוג הזה בטכניון? יש לי מתמטיקה-97, פיזיקה-90, מדעי המחשב-95, אנגלית 100 כולם 5 יחידות

karmella

New member
המועד הכי קשה?

מישהו יודע איזה מועד לפי הסטטסיטקה נחשב להכי קשה??????

e l

New member
ציון ברשת

שלום לכולם השאלה שלי היא בשביל חבר שלי שבטעות רשם את הכתובת שלו לא נכון בדף הפסיכומטרי וכתוצאה מכך הוא עדיין לא קיבל את התוצאות של הפסיכומטרי . מצפייה בדפים קודמים בפורום פה הבנתי שישנה אפשרות לבדוק את הציון ברשת ולכן אשמח אם תפנו אותי לאתר מסוים או לטלפון שאליו אפשר להתקשר ולקבל את הציון . בתודה אייל

karmella

New member
שאלה על עתודה

יש לי שני שאלות: האחת האם אפשר לעשות פסיכומטרי גם באפריל וללכת לעתודה או שזה מאוחר מידי? ושניה האם יש עתודה בהנדסה ביו רפואית? תודה

nsr

New member
תנסה

את המרכז הארצי לבחינות והערכה: 02-6759555

Snapple

New member
עתודה...

המועד האחרון שאפשר לעשות בו פסיכומטרי לעתודה הוא אפריל... ואין בעתודה מקצוע של הנדסה ביו רפואית... יש שם כמעט כול סוג אחר של הנדסה חוץ מזה..

britney123

New member
הייתי אומרת שהתקבלת!

אבל איך 97 במתמטיקה??? אחרי שקרעו אותכם עם ה3 יחידות הראשונות (מתוך 5)??? אנשים נפלו חזק!!!

למעלה