שאלות קצת טפשיות...(לפני טסט)

yuvalfra

New member
שאלות קצת טפשיות...(לפני טסט)

כפי שאתם יודעים מורים של 50 סמ"ק לא ממש מלמדים כלום, אלא רק מנסים להעביר לך את הטסט...ובכל אופן אני לא מצליח להשיג את המורה, ותמיד עונים לי פה מהר, אז רציתי לדעת כמה דברים... 1. כאשר מגיעים למעגל תנועה (כיכר) האם צריך להכנס אליו מהצד הימני של הנתיב או הצד השמאלי? כביכול פונים ימינה כדי להכנס אליו, ואז נוסעים בכיוון המעגל שמאלה...אבל אני זוכר מקרה בו נסענו לקראת כיכר והיינו צריכים ליסוע בצד השמאלי הקיצוני של הנתיב...אז זה לא ברור לי... 2. מתי נוסעים במעגל הפנימי ומתי במעגל החיצוני? (יש סרטוט של קווים מסביב לכיכר...אז מתי נוסעים בטווח הסרטוט ומתי מחוץ לו? 3. איך בדיוק צריך לאותת בכניסה למעגל, בזמן הנסיעה במעגל וביציאה ממנו? תודה על התשובות ועל כל עצה שיש למישהו לקראת הטסט :)

קבל תשובה בטוחה...

כשאתה פונה ימינה ברור שאתה נכנס למעגל כמו שאתה נוסע תמיד בכביש בשליש הימני... כשאתה ממשיך ישר אותה הדבר בשליש הימני.. ושאתה פונה שמאלה אתה ניצמד לצד השמאלי כי כך יוכל עדיין רוכב אופנוע או אוטו לפנות ימינה בלי להפריע לך או שאתה תפריע לו (אוטו שבא מאחוריך), למרות שאני לא יודע אם מותר לו.. ובקשר לאיתותים... שאתה נכנס למעגל את מאותת כאילו זאת צומת רגילה (יש אבל),כשאתה פונה ימינה אז ימינה שמאלה אז שמאלה וישר לא מאותת, זה בכניסה. אבל ביציאה בכל מקרה כשאתה מתכוון לצאת מהכיכר לא משנה אם פנית שמאל או ישר אתה מאותת ימינה לפני היציאה... עשיתי טסט לפני חודש אז ברור לי שאני צודק למרות שיש כל מיני מורים שאומרים כל מיני גירסאות אבל אם תעשה כך הטסטר יראה את זה כטוב בגלל שאיפלו הטסטרים לא יודעים בדיוק מה נסגר עם זה.. אופנועיסט דנד"ש

yuvalfra

New member
תודה ! קצת בירורים ..

השאלה היא מתי אפשר לפנות שמאלה בכניסה למעגל? לא ידוע לי שאפשר כי המעגל הוא תמיד מסתובב שמאלה כביכול..לא? אז אני מגיע לכניסה לכיכר...מאותת ימינה, נכנסתי לכיכר, עכשיו אני ממשיך את האיתות ימינה עד ליציאה מהכיכר או שאני מכבה איתות בזמן הנסיעה בכיכר ואז רק ביציאה מפעיל איתות? ומה עם מעגל חיצוני\פנימי? תמיד ליסוע בחיצוני? תודה גבר !

ררדד

New member
כנס להסבר על איתותים

בכניסה לכיכר איתות ימינה. כל זמן הנסיעה בכיכר איתות שמאלה! (יחד עם סיבוב הכיכר) וביציאה מהכיכר איתות ימינה.

אני חושב שאתה טועה..

נגיד ואתה פונה שמאלה אז בכניסה לכיכר אתה תאותת ימינה לפי מה שאמרת... ואז זה שבא מהרחוב הימני ממך יראה שאתה הולך צאת ביציאה הקרובה ולא יהסס לקפוץ לתוך הכיכר לכן אם אתה פונה שמאלה אז תאותת שמאלה עד שאתה רוצה לצאת..ובגלל זה אמרתי שיש חילוקי דעות והטסטרים גם מבולבלים בזה..

yuvalfra

New member
וואללה צודק..

זה באמת יותר הגיוני... היה לי טסט היום בבוקר..הלך מצויין עד לקטע האחרון שבו לא נסעתי בנתיב הנכון (נסעתי כחוק, אבל המורה אומר שזה לא הנתיב האופטימלי אז כנראה הוא יכשיל אותי)...מתסכל.

למעלה