שאלות קצת מוזרות.....

טווין

New member
שאלות קצת מוזרות.....

אני אזרח ישראלי עם גרין קרד.נשוי + 2. אנחנו שוקלים לעבור לארה"ב ולפתוח עסק שם.אנחנו לא אוהבים חיי עיר רועשים. תחום העיסוק והנסיון שלי כאן בארץ הוא יבוא ומסחר בתחומים שונים. והיום העסקים לא משהו..... שאלות : יש למישהו רעיון לעסק , מה חסר, לאיזה תחום לתת דגש (אנחנו פתוחים לנושאים שונים התחום המסחרי) ? לאיזה אזור בארה"ב כדאי לנסוע שקל יותר לתחיל משם (אין לנו העדפה מסויימת )? ובכלל עצות.....

doronf65

New member
מנהל
תשובות מוזרות...

לתת לך עיצה עסקית אין לי, אני עצמי עובר לארה"ב תוך חצי שנה. בגדול, היתי שואל אותך אם אתה חושב על עבודה שבה אתה רוצה להיות קרוב לאוכלוסיה יהודית, ואז ממליץ על אזור NY במזרח או LA במערב. אבל אתה חייב שיהיה לך פוקוס עסקי כלשהו לפני שאתה יוצא, אחרת תבזבז זמן רב שם על הסתגלות ולחפש את עצמך... אגב, זה לא ענייני, אבל לפי הנוסח שלך במכתב, עלתה לי השאלה האם הגרין קארד שלך בתוקף בכלל? אתה יודע שאם אתה לא מבלה לפחות חצי שנה שם, הוא עלול לאבד תוקף... בהצלחה! דורון

האם גם למשפחה יש גרין קארד?

כי אם לא, איך אתה מתכוון להשיג להם אישורי שהייה?

naomi23

New member
כל מה שקשור בילדים

הולך מעולה, לכל אחד פה יש ילד (בערים קטנות גם לילדים בני 16 יש כבר ילדים-רב הניסיון שלי הוא מערים קטנות לכן אני לא יכולה לתת יותר מדי מידע על הגדולות) ולמי שאין ילד יש נכדים או חברים של... וכאלה מניסיוני במכירות פה, וגם ממה שאני רואה אצל המשפחה שלי שעסקה פה הרבה במכירות ומחברים, אמריקאים מוציאים הרבה כסף על הילדים שלהם, וגם יש פה כלכך הרבה... גם מוצרי טיפוח הולכים די טוב, גם על זה הם מוציאים, אם יש לך מוצרים שהם אוהבים. בהצלחה

למעלה