שאלות רבותי שאלות למי שזוכר

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
שאלות רבותי שאלות למי שזוכר../images/Emo13.gif

1.איך אלון הכיר את אלה? 2.מה המקצוע של שירה? 3.מה קרה בין תומר לדניאלה,אבל את כל השלבים אם אפשר. 4.מה ידוע לנו על מערכת היחסים בין נועה ליואל? 5.רפי ואלה -מתי ועם מי ולמה אם אפשר בגד רפי באלה? ואיך קוראים לה? מי השחקנית? 6.יואל בגד בשירה , עם מי? שם השחקנית/שחקניות באיזה נסיבות? 7.למה אלה נסעה לפריס ומהו מקצועה , בתחילת הסדרה היא היתה דיילת אוויר אבל מה ...מי? 8.איך אלה גילתה שרפי בגד בה? תודה לכל מי שזוכר שבת שלום

מאור 87

New member
אממ.. לפי מה שאני זוכר ויודע..

1. לאלון בהתחלה היה קשר עם חגית בכלל.. ופעם אחת, דניאלה הזמינה אותו אליה, כי הוא רצה לראות "מלחמת הכוכבים" והוידאו שלו היה מקולקל.. אז כשהוא היה אצל דניאלה, הוא הכיר את אלה.. 2. שירה עוסקת במשהו של תיירות, אחראית על פרויקטים של תיירות באילת, ובפריז ובעוד כל מיני מקומות, ממה שאני זוכר.. 3. אממ.. בהתחלה הם היו רק שותפים לדירה, ואז דניאלה התאהבה בו וסיפרה לו את זה, והוא אמר לה שהוא לא יכול כי יש לו חברה, ובסופו של דבר הוא עזב את הדירה.. 4. כרגע לא ידוע כלום, נראה לי.. היא נעלמה ולא רואים אותה יותר.. 5. כשאלה הייתה בפריז, רפי בגד בה עם מישהי שעבדה איתו בגלריה, שמה בסדרה היה קים, ובמציאות מדובר בשחקנית טל ליפשיץ שהיא בחורה מקסימה (אני מכיר אותה אישית..
). הנסיבות היו מתח מיני ביניהם.
6. יואל בגד בשירה עם בחורה שאפרת רייטן שיחקה אותה.. לא זוכר את שמה בסדרה.. היא הייתה שחקנית בתאטרון שיואל עבד בו כתאורן.. 7. אלה נסעה לפריז כדי לבקר את אחותה ממה שנראה לי, היא לא נסעה לשם מטעמי עבודה. וחוץ מזה היא עובדת בתור מתורגמנית (אם ככה אומרים את זה..
), והיא תרגמה לאלון את עבודת הדוקטורט שלו לצרפתית. 8. לפי מה שאני זוכר - דניאלה גילתה לה את זה, וכשאלה שאלה את רפי אם זה נכון, הוא לא הכחיש. ועכשיו שאלה אלייך - שאלת את כל זה, סתם בתור טריויה, או פשוט כי לא ידעת?

qt1

New member
אז ככה מאורצ'יק...

נתחיל מהסוף... אני מנסה לעזור למישהי שלומדת לתואר ראשון בתאטרון וחסרים לה הפרטים ששאלתי, אם הייתי זוכרת את התשובות הייתי עוזרת לה , אבל אני לא זוכרת(הגיל
) לגבי מה שכתבת: 1..איך אלון הכיר את אלה?-אם הוא הכיר את אלה אצל דניאלה , מה אלה עשתה שם? היא באה לבקר או משהו? 2.מה המקצוע של שירה?-ידעתי את מה שכתבת , הם לא נתנו שם למקצוע של שירה? 3.מה קרה בין תומר לדניאלה,אבל את כל השלבים אם אפשר.-אני דווקא זכרתי שדניאלה התאהבה בתומר ממבט ראשון אבל הוא לא רצה קשר עם שותפה לדירה, ובסוף הוא כן רצה ונעלם בעונה החדשה. 4.מה ידוע לנו על מערכת היחסים בין נועה ליואל?-נועה הכירה את יואל אחרי שדפקה את הרכב של הבעלבית ויואל לוקח את הטלפון שלה מהרכב את מי היא פגשה באמריקה? מישהו שהיה לה קשר איתו או מישהו חדש? מה אנחנו יודעים על נועה חוץ מזה שהיא פסיכולוגית ויודעת שאם מצויר איקס או עיגול אז זה אומר משהו על הבן אדם כאילו?,אה , וזה שהיא לא חוזרת
5.רפי ואלה -מתי ועם מי ולמה אם אפשר בגד רפי באלה? ואיך קוראים לה? מי השחקנית?-גם פה אני זוכרת שקים שאתה מכיר אישית...היתה קרציה לא קטנה , לא שזה מצדיק בגידה באלה ,אבל היה שם קטע רציני של התקרצצות אם אני לא טועה. 6.יואל בגד בשירה , עם מי? שם השחקנית/שחקניות באיזה נסיבות?-נכון אני גם זכרתי את אפרת שקראה לו שפן כי הוא לא נסע איתה לאמסטרדם , מה היה עם שירה באותה תקופה? היא לא יודעת על אפרת נכון? ולאן הוביל הקשר עם אפרת רייטן את יואל? 7.למה אלה נסעה לפריס ומהו מקצועה , בתחילת הסדרה היא היתה דיילת אוויר אבל מה ...מי?-בטוח שהיא נסעה לבקר את אחותה? והמקצוע שלה הוא מתורגמנית? סופי? (לא רוצה גלגל הצלה?) 8.איך אלה גילתה שרפי בגד בה?-גם אני זכרתי את זה , אולי אחרים יתקנו אותנו. שבת שלום

מאור 87

New member
אוקיי כמה הבהרות.. ../images/Emo9.gif

1. זה היה הבית של אלה.. דניאלה פשוט עשתה אצלה בייביסיטר אצל ליה, והיא אמרה לאלון שיצטרף אליה כי גם ככה משעמם בדירה של אלה.. וכשאלה חזרה הבייתה, היא ראתה ת'סרט עם אלון, ודניאלה הכינה להם קפה (אפילו את זה אני זוכר!
) 7. כן כן, בטוח שהיא נסעה לבקר את אחותה! והמקצוע שלה הוא מתרגמת. סופי.
ובכל השאר, אני לא זוכר יותר ממה שכבר אמרתי (
אני מרגיש כמו בחקירה..), אז ששאר חברי הפורום ישלימו.. אוקיי ואני בדיוק יוצא, אבל אני אבקר פה מחר.. ביי ביי!!

למעלה