שאלות רבות משמעות

Aero Chicken

New member
שאלות רבות משמעות

בחודשיים האחרונים חיי לקחו נתיב חדש לחלוטין. בגילי הצעיר, 16 וחצי בערך, החלטתי שאיני מסופק, שרע לי, מה לא. יצאתי לדרך רוחנית חדשה, וכל זה בדרך המקרה, שלא אפרט כעת. העניין הוא, שמעבר לשינוי עקרונו ומיזוג עקרונות חדשים בחיי, מעבר לשימוש וקבלת עקרונות הפנג שוואי הקלאסי- לא הניו-אייג', הקלאסי יותר, מלא העקרונות וחכמה, ופחות רווי הדיבור על "דרום=אושר, צפון=יושר" וכו'. שאלתי היא כזו: התמיכה החברתית בי בנושא חלקית: חלק מאוהבים בשינוי וחלק תמהים לגביו. אין בי שום חשק להסביר לאיש את דרכי השלמה שאני בטוח ונפלא בה, ושעזרה לי לצאת מעוגמת נפש קבועה וגבוהה לעילוי רוחני רב. מדיטציה, פנג שוואי, ואפילו סתם משחק כדורגל, כל אלו הפכו לחוויה רוחנית מבריקה עבורי. כעת, אני רוצה ללמוד עוד בנושא היוגה, והטאי צ'י אליהם עדין נמנעתי מלהיפתח כראוי לטמעי ואשר מסקרנים אותי מאוד. ואני ידוע שלא אנוח עד שאמלמד אודותיהם, כי כיום אצלי, כאשר הלב מחליט על משוה, הוא דוחף ודוחף עד אליו. כזה אני, נע בעקבות ליבי. כעת, יש לי מצוקה קלה מבחינה פיננסית: אני משתתף המון פרויקטים כמו נוער מחונן או משלחות לחו"ל, מה שרוקן את כיסי וכיסי הוריי לאחרונה. יש דרך להיחשף לנושאים המדוברים תוך מינימום בזבוז כספי? תודה, היי, בעם אלפי תודות מראש, עידו. "כדי למצאו את גן-עדן לא צריך לנסוע. צריך למצאו שלווה ושקט ביננו לבין עצמינו"

למעלה